a i n a d z r i ;
 Home | Follow+

Ahad, 23 Mac 2014
Es Pi Yem

Assalammualaikum. (=

hye dak dak sekolah yang tentunya berjimba di waktu cuti persekolahan ni, mak cik-mak cik dan pokcik pokcik yang tengah merehatkan diri dengan baca entry ni. mekasih diucapkan. haaaaa nampak tak aku terbawa-bawa lagi gaya pidato tapi dengan bahasa yang lebih hancur dan santai.

motif update? takde motif. mengisi masa yang tak berapa nak lapang sebenarnya tapi degil juga. hahahahahaha cerita nya gini. 20hb haritu kan result es pi yem(SPM) keluar en. tahniah ler aku ucapkan kepada yang dapat result gempak-gempak tu. yang dapat result kurang memuaskan pun, aku ucapkan tahniah jugak. sebab semestinya korang dah letak usaha yang terbaik sebelum ni kan? so, percayalah bahawa segala ketetapan Allah itu ada hikmahnya. Jadikan keputusan SPM korang tu sebagai titik tolak untuk korang mencapai kejayaan pada masa akan datang.

haaaaa mesti korang kompius kan ni entry mende ni. pakar motivasi ke cikgu ke mende budak ni. lol sorry. cuma saling mengingati. Jadi disebabkan aku calon SPM 2014, mencanak jugaklah semangat ni rasanya. Wei, serious aku teringat gila nak dapat straight A+ macam kakak-kakak senior. Teringin sangat-sangat. Tahu, nak dapat result segempak tu bukan senang. tu yang macam rasa tak patut gak melagha macam sekarang ni. tapi dah terlanjur. teruskan sekejap. hehe

nota kecik: lama gila aku tak doodling kan? klik sini untuk tengok dedulu punya doodle!
rasanya macam tak tahu nak tulis apa lagi dah ni. korang drop kan lah komen korang kat bawah tu ea. kalau ada nasihat and tips untuk ain! pleaseeee? I really need ur advices and tips
to boost my spirit rite now. so, yeah feel free to leave your comment! sayang korang! bubye~
Much Love,
Ain Nadzri

Label: , , ,



About Me


Blogger from Malacca-Bangalore. Was born in 1997. Blogging since 2008. Full time dental student and part time blogger. This blog is a little place where I express my feelings and memories. I'm sucker for cute things and beautiful words. Feel free to join my journey through out life and leave your advices or thoughts at the comment section or chatbox. Love, Ain Nadzri.


Chatbox


Alien sesat


Treasure


Copyright ©Ain Nadzri. All rights reserved.