The OLLG

Nama diberi Nur Ain Iffah. Lebih glamour*chewah dengan panggilan Aind.dilahirkan pada tahun '97. Membesar di kawasan pekan terletak dalam negeri Melaka Maju Bandaraya Bersejarah. Berjihad menuntut ilmu di MCIGS,Melaka.Berketurunan Melayu TULEN. Beliau Merupakan kakak kepada tiga orang adik. Walaubagaimana pun, karakter yang diserlahkan tidak menyerupai kakak sulung.Status Cinta sering ditukar ganti bukan kerana Gatal, miang dll, tetapi kerana pencinta keindahan mahluk jadiaan-Nya.Namun sekarang BELIEBER sejati.

Berkulit hitam manis, sepasang mata sepet, sepasang gigi arnab, bibir yang TERlebih seksi ala-ala Angelina Jolie adalah dirinya. Jerawat comel merupakan penemannya. menonton wayang, bermain boling,online dan menyumbangkan suara yang semula jadinya sumbang untuk berkarokae adalah kegilaannya. Coklat merupakan teman sejati selamanya. Degil + keras hati adalah sifatnya. kadang-kala kelihatan nerdy,kadang-kala boleh bertukar terlebih sensetif,kadang-kala boleh bertukar menjadi hulk x kira masa. kelihatan Pemalu sebelum mengenali seseorang tetapi akan bertukar gila-gila selepas itu.

Amat-amat tidak menyukai orang yang suka memberi harapan. Penipu dan tidak menepati janji juga tergolong.  Mula berblogging sejak 2008.blogger separuh masa : iaitu Blogger di malam hari, student di siang hari.Sekian terima kasih.

AMARAN:gambar-gambar di dalam ini adalah FAKE belaka. Jangan terpedaya. Harap maklum.

       CONTACT
: Aind Biebs 
: Aind_biebs
: Aind Biebs
: Aind Biebs
: miss.ainick@gmail.comCatatan popular daripada blog ini

Tutorial: Letak Facebook share button di blog

Resepi: Kek Batik Sarawak/Milo

tutorial:hover berpelangi