a i n a d z r i ;
 Home | Follow+

Rabu, 10 Ogos 2016
Running out of time


Assalamualaikum.

hello people. actually aku baru lepas berjalan ke kedah and bawak kawan-kawan kedah jalan-jalan kat Melaka. 6 days total, our utara-selatan trip. The trip was legit. Seriously, banyak benda aku belajar. Jadikan ibrah. Pengalaman bertambah,berat bertambah, gelap pun makin gelap. Pakej weh. huhuhuhu sedih noks. Takpelah, pengalaman tu yang bernilai kan.

Oh btw, dalam busy trip tu, sempat gak aku pi interview kerja part time haritu. HAHAHA yeas. untuk makluman aku tengah beriya cari kerja part time walaupun tak lama lagi nak fly. sebab? tak keruan duduk rumah. Dan.... nak cari pengalaman sebenarnya. Aku mana pernah kerja before this, Lepas SPM dapat PLKN kan, so memang tak merasa la nak kerja bagai ni. Kerja yang aku pi interview tu weekend je; Jumaat, Sabtu, Ahad. Dan belum tahu lagi dapat ke tak. Kalau dapat, boss contact katanya. we will see. ada rezeki ada la tu.

aku nak merungut/membebel ni sebenarnya. Terminal exam last year 14/9. ada gak dengar rumors 1/9. Weh, kitorang ni nak fly bila pun tak tau bila weh.VISA tak buat lagi. The only info we got about visa, kena sediakan half K. Bila... tak tahu. Fly berapa haribulan, tak tahu. Last year senior fly 17/8. Ni dah 10/8. Waktu diorang fly last year, orang dah start belajar. second day kat Chennai dah kena masuk kelas. Senior cakap jugak, walaupun tertinggal, diorang still kena sit for terminal exam 1 which is on 14/9.SoooooOOooo, yang kami ni tak dengar cite nak fly ni, mesti lagi banyak tertinggal.

Maigod I cant imagine the pressure waktu sampai sampai nanti. Nak catch up pelajaran lagi dengan terminal exam menanti. I was thinking of studying by my own first. but tulah, nak the notes and reading material Saveetha 1st sem, 1st year. Memang lah banyak kat internet tapi kalau boleh dapat lecture notes kan lagi best. I was thinking of asking senior for that but yeah macam overreact. adeh complicated gak.

So, I'm sticking with materials that I have first. :/ nervous weh. And I'm not really into the mood to study. Apalah.. dah tahu bala kat depan pun still nak bermalas and ikutkan mood. Entah apa apa. Hm, I just hope everything will turn out fine.  Amin.


About Me


Blogger from Malacca-Bangalore. Was born in 1997. Blogging since 2008. Full time dental student and part time blogger. This blog is a little place where I express my feelings and memories. I'm sucker for cute things and beautiful words. Feel free to join my journey through out life and leave your advices or thoughts at the comment section or chatbox. Love, Ain Nadzri.


Chatbox


Alien sesat


Treasure


Copyright ©Ain Nadzri. All rights reserved.