a i n a d z r i ;
 Home | Follow+

Isnin, 15 Ogos 2016
Number Game

Assalammualaikum. (=

Hi guys. As you know I've been freaking out because I think I am running out of time. Here the entry, if you haven't read it yet. KLIK! So, it turns out that.. Saveetha Dental College punya first year intake lewat sikit tahun ni. Like last year, july dah start intake. dah start belajar. Tapi tahun ni, September baru start intake. In Shaa Allah. Bila dengar tu kan, rasa lega yang amat. maknanya apa? Maknanya, kami yang tak fly lagi ni takdelah tertinggal apa apa. its a good thing, isn't it?

Disebabkan rasa banyak masa terluang, terfikir untuk berblogging secara serious semula. Kalau perasan la, Ain baru letak semula cik nuffnang di blog. So if ada iklan terpampang yang menarik hati kalian, ringankan lah tangan untuk klik ye. Moga murah rezeki semua yang tolong ain penuhkan tabung nuffny heheh:) Oh kalau ada antara korang yang rajin surf youtube, mesti korang perasan, sekarang ramai med students yang buat vlog. Daily vlog tentang apa yang mereka study, tips, whats in my bag (med students edition) and so on. Dapat sambutan yang amat okayy... sebab rupa rupanya, masyarakat berminat nak tahu macam mana med student ni boleh survive with their hectic schedule.

Pastu Ain adalah jugak cari vlogs oleh dental student. Sadly tak banyak. Then, I got this idea... to make a vlog as dental student?? hahahahah no. Yang tu adalah jugak terlintas. Tapi c'mon. I'm not good in front of camera. Tak photogenic pulak tu. So, lets not huhuhu. I'm thinking of updating blog daily *ups thats too much* as frequent as I could. Because I realize, how beneficial it is to juniors. And myself, after I've passed dental school. So yeah, harap-harap tercapailah matlamat yang satu ni. Blog ni  kira medium hilang stress jugak kan. :)

Last, I'm thinking of  playing this Number Game with you guys! Just pick a number, and I'll answer in my next entry :) In shaa Allah. Just leave the number on the chatbox or comment section below (click the pink mail box icon)

Much Love,
 Ain Nadzri


About Me


Blogger from Malacca-Bangalore. Was born in 1997. Blogging since 2008. Full time dental student and part time blogger. This blog is a little place where I express my feelings and memories. I'm sucker for cute things and beautiful words. Feel free to join my journey through out life and leave your advices or thoughts at the comment section or chatbox. Love, Ain Nadzri.


Chatbox


Alien sesat


Treasure


Copyright ©Ain Nadzri. All rights reserved.