a i n a d z r i ;
 Home | Follow+

Rabu, 27 Ogos 2014
(tak payah title boleh?)

Assalammualaikum. (=

uiiihh lama gila tak menaip camni. Lama gila tak rasa feeling ni. Tetiba rajin pulak waktu sivik ni. So nak update gosip terlatest ni haa. before that haiiiii sumorang! pekabo?

Ain baru je habis trial. results? jangan tanya. belum dapat semua lagi but, dah terang lagi bersuluh ah menghala ke mana. iykwim. Tapi takpe sebab omputih kata, every failure is a step towards success. katanya laah..  Tapi kalau dah tiap kali gagal kau ulang kesilapan yang sama tak jadi apa gak kan? duduk je ah kat takuk yang lama. So, jom ah kita ye budak-budak SPM. Lagi 68 hari je tinggal. InsyaAllah sempat.


Walaupun result yang lain sume macam negative, result yang satu ni tetiba sesat positive! Cer teka result apa???  PLKN babeh! Ye budak cengeng ni dapat PLKN! Ahahahahaha tak tahu nak react macamana. Happy je sebenarnya sebab rasa excited nak cuba benda baru, timba pengalaman baru! bukan semua orang bertuah macam aku wei. So bersyukur lah kan? Mesti ada hikmah aku dapat. ye aku percaya tu. Apa yang aku excited ek? hmmmph,entah. all the adventurous activites lah kot!  takyah duduk rumah O:) Hehehehehehe Tapi yang tak best; kawad kaki (tak suka pls ah faham), makin gelap. Yup yang last tu lah paling..., haish. baru rancang after spm nak berkurung je dalam rumah sebab nak putih ala-ala snow white time amek result nanti. Hamboii tinggi cita-citakan? aku tahu. berangan! :p

Alrite bye ppl. doakan kejayaan SPM guwe kat sini. waktu sivik dah habs. Byeeeeeeeeeee!
Much Love,
Ain Nadzri


About Me


Blogger from Malacca-Bangalore. Was born in 1997. Blogging since 2008. Full time dental student and part time blogger. This blog is a little place where I express my feelings and memories. I'm sucker for cute things and beautiful words. Feel free to join my journey through out life and leave your advices or thoughts at the comment section or chatbox. Love, Ain Nadzri.


Chatbox


Alien sesat


Treasure


Copyright ©Ain Nadzri. All rights reserved.