a i n a d z r i ;
 Home | Follow+

Ahad, 7 Julai 2013
Satu pembuangan masa.


TAK PERLU BACA KOT!
Assalammualaikum. (=

Me and adik. Hanis, si senget.

Gwiyomi? LOL




motif pic? dok dowu. skali skala. rindu barangkali. Rindu nak duduk rumah forever. Dengan mereka. Lagi-lagi bila Ramadhan semakin menjelma ni. Nak duduk rumah. Nak berbuka puasa dengan diorang. Nak join juga iftar besar-besaran kat rumah nenek. Meriah. Dutch lady+soda. Fuuuh heaven. :)

kenapa style menaip kali ni terasa lain ek. janggal. kaku. dan kayu. mungkin dah lepas jam 12 kot. mungkin feel dia lain sebab esok dah kena balik kolej. :/ tak tahu nak cite apa pun ye jugak. random je lah ye. apa yang terlintas di minda. So.. asrama? oke lah. Alhamdulillah. 

Dia macam emosi lah menaip time-time gini. bagai nak diluah semua. segala yang menjentik-jentik hati ini. Tapi teringat balik. Ni bukan diary mini gua. haihhh. Terasa nak batalkan niat update blog ni. tapi dah menaip setengah jalan. alang-alang, habiskan jelah. walaupun macam dah jadi tak berkualiti habis. entry sampah. banyak pusing-pusing. Allahurabbi. 

Kawan. McD. Ramadhan. Hijrah. Pertandingan. Diperlekeh. Fake. Drama Queen. Sedih.  Better half. WORDS TO DESCRIBE MY FEELING.
OUT.


Much Love,
  Ain Nadzri


About Me


Blogger from Malacca-Bangalore. Was born in 1997. Blogging since 2008. Full time dental student and part time blogger. This blog is a little place where I express my feelings and memories. I'm sucker for cute things and beautiful words. Feel free to join my journey through out life and leave your advices or thoughts at the comment section or chatbox. Love, Ain Nadzri.


Chatbox


Alien sesat


Treasure


Copyright ©Ain Nadzri. All rights reserved.