a i n a d z r i ;
 Home | Follow+

Ahad, 26 Mei 2013
Finally...

Assalammualaikum. (=

Akhirnya. Entry pertama dalam tahun ni. Punyalah lama tak menaip sampai terasa kekok wei. Nasib baik tak TERlupa email and password blog. heeee. so yeah. Tiba-tiba terasa rajin nak menaip malam ni. Nak cerita pasal apa ek..? Banyak sangat kot perkara berlaku setelah hampir setengah tahun 2013. so moh ler kite citer satu persatu ye. =) Yeayyyy~~*waving both hands in the air*

Me-Getting Older.

Yes ppl. Dah tua dah budak ni. 16 tahun dah. 19hb Febuari haritu. bday kali ni tak buat apa sangat pun. No birthday party. No special birthday present and stuffs. But yeah. Tahun ni macam lain sikit. Maybe sebab waktu bday tu 'sakit' kot. So rasa diberi kesedaran yang amat sangat. Tersangat-sangatlah bersyukur bila Allah masih memberi peluang untuk rasai kehidupan sebagai pelajar 16 tahun. Alhamdulillah DIA masih sayang. Hmmm, ingatkan tak sempat. erk?

Me- Not an outsider anymore.

Okey, I've got something to tell you. Ain Nadzri is not an outsider student anymore. Yep budak ni dah duduk asrama wei. Can you believe that? Ain yang cengeng, manja and lembik tu duduk asrama oiiiii... hahahahahahhahahahaha k. Not funny ppl. tu first. Second, budak ni bukan penuntut di sekolah atas Bukit Punggor tu lagi. Budak ni pergi menuntut kat Ladang Kelapa Sawit nun jauh kat Enstek, Negeri Sembilan sana. Surpriseeeeeee~~ *ala-ala Eric Leong* me now dah jadi budak SBP. Cehhhh budak SBP. *tangan ke bahu mata ke atas* So korang tak wondering ke life aku kat asrama camne? (wakakakaka siap kecoh nak orang wondering. Bajet retisss oi. XD) Takpe-takpe. Wondering tak wondering aku gitau lah ye. Duduk kat asrama? hmmmmmmm payah. lagi-lagi orang yang over sensetip macam aku ni lah. Dia macam kerap je nak OUCH(terasa). Tapi ok lah. day by day makin pandai berdikari, makin okelah. Yeah aku mengakulah, memang susah nak adapt suasana baru. Sekolah,kawan, basically life baru ar gitu. Tapi lebih kurang 5 bulan dah duduk kat ladang tu, dia macam makin tough. Getting stronger day by day. So korang tak payah lah risau-risau ye. InsyAllah boleh survive. Masih boleh lagi lah nak hadap. Belum tahap nak  lompat pagar, lari balik rumah punya. Paling tak pun nangis sampai bed becak dengan air mata. eh? Over~ So sekarang takde ar nak datang sekolah lambat. Takde ar kena denda lagi. Takde ar nak ponteng-ponteng lagi. satu benefit paling best duduk asrama ni kan, aku makin putih. wakakakakakaka. Maybe sebab terkurung situ je kot. :3
Ok lah tu kan.

Me-Miss ma friends.

Yes I miss my friend. Ayu mostly. Ayu Raihanah Bt Hamzah. Since MAC, langsung tak jumpa kot.
The only pic of me and Ayu. :')
                     
oklah ppl. Dia macam dah bosan nak menaip. Perut dah lapaw. *mangat Melaka* Assalamualaikum.
Much Love,
 Ain Nadzri


About Me


Blogger from Malacca-Bangalore. Was born in 1997. Blogging since 2008. Full time dental student and part time blogger. This blog is a little place where I express my feelings and memories. I'm sucker for cute things and beautiful words. Feel free to join my journey through out life and leave your advices or thoughts at the comment section or chatbox. Love, Ain Nadzri.


Chatbox


Alien sesat


Treasure


Copyright ©Ain Nadzri. All rights reserved.