a i n a d z r i ;
 Home | Follow+

Ahad, 22 Januari 2012
Yeay Yeay! Raya Cina!



Assalammualaikum. (=

Hai sume! Gong Xi Facai! hikhik. Nak ang pao boleh? Tak boleh?? Erm, kalau tak dapat ang pao, dapat  limau pun boleh laa. Sebabnye en, tengok Tuan Besar macam tak de pung beli limau untuk Raya kali ni. Biasanya, Tuan Besar + Mem Besar selalu borong limau. Hmmm, derma ar limau pada kita. Tak kesian ke pada kita? kempunan ni nak makan limau. Tak kesian ke? Tak kesian ke? Tak kesian ke??????????? *dramatic version* Cehh, meroyan ke apa aku ni? Macam dia pulak nak rayakan? Hiraukan hiraukan. Tak berapa betul sikit.-..-"

 Heee~ Bestnya cuti sekolah!! Hihihihihihihihihihihi(terlebih excited) Yelah, sape yang tak suke en kalau sekolah dapat cuti seminggu? Cikgu cinanya dua orang je, tapi cuti sampai seminggu. Well, murid-murid lah yang untung, ye dok? *berlagakface.jpg* Tapi en, nak kata untung sangat pun tak de lah jugak. Homework belambak gila kott. Dengan kuiznye lagi. Hafalannya lagi. Grrr, untung sangat letteww~

Erm, korang ade gi mana-mana ke cuti ni? Ke duduk rumah, mengadap tv sambil makan tempe je? (Eh kenapa tempe? errrrrr, Suke hati aku laaaa.Nak tulis tempe ke kubis ke) Kalau duduk rumah je kan, kita satu geng lah gamaknya! Seppbontot sikit! :D Tapi en, korang nak tahu tak.Mem besar en, kemain banyak lagi borong buku rujukan+ latihan untuk aku. Naik juling mata ni tengok. Siyess banyak! O_o Tak terbuat rasanya. Yela, mana taknya, nak buat homework lagi, nak baca buku lagi, nak menghafal lagi, nak baca novel form 3 lagi. OK. Auta semata-mata. Padahal~ *tangan ke bahu mata ke atas* Tengok cerita korea laa, layan twitter laa, stalking si jantung hati laa. Eh? eh? k, lupakan.

Waktu cuti-cuti cengginikan rindu nak balik Sarawak. Nak pergi mandi parit. Nak pergi memancing. Nak pergi membazir duit tuan besar ngan mem besar beli manok gogheng tetiap petang. Hahaha. Kayalah mak cik sebelah rumah tu oiii. yela,ada pelanggan tetap macam aku ni kan. Haiihh.Rindu laa! Bila lah nak sampai hujung tahun ni. Lambat bebeno ler rasenya. Erk, terserlah sangat ciri-ciri orang tak sedar diri dalam diri aku ni kan. PMR pun tak lepas dah fikir cuti. Well, don't blame me. Yeah, because I'm kewl liddat.

Err, panjang pulak aku merapu. Dah dah  lahtu. Muntah pulak korang baca kalau panjang sangat. Ke korang lagi suka aku menulis pepanjang. haaaa. sukakan? sukakan? LOL. menggedik tetibe. Oklah sayang sayang sekalian. Tuan hamba mohon meminta diri dahulu. Jika masa mengizinkan, hamba akan meluangkan masa untuk menulis lagi buat kalian. Sampai kan salam buatkeponakan-keponakan kalian. Yang hensem2, lagi bagus.Akhir kalam, selamat menyambut tahun baru cina! Jangan lupa main mercun. kasi meriah sikit. (er, ajaran serong! hiraukan~) ok, Assalamualaikum!


Much Love,
 Ain Nadzri

Label: ,



About Me


Blogger from Malacca-Bangalore. Was born in 1997. Blogging since 2008. Full time dental student and part time blogger. This blog is a little place where I express my feelings and memories. I'm sucker for cute things and beautiful words. Feel free to join my journey through out life and leave your advices or thoughts at the comment section or chatbox. Love, Ain Nadzri.


Chatbox


Alien sesat


Treasure


Copyright ©Ain Nadzri. All rights reserved.