a i n a d z r i ;
 Home | Follow+

Jumaat, 11 November 2011
special entry!

ehem~ehem~


Assalammualaikum. (=

tett~ tett~ special entry gaiis! huhu, apa yang special sangat tu? korang agak-agak apa? cepatlah teka. cepatlah,cepatlah cepatlah. tetttt. dah habis masa! nak jawab pun lambat .hihi.  nak tau apa? nak tau tak ni? tak nak tau sudah..! :P hehe.

Sebenarnya, tak de bende pung yang special.Tajuk tu sentiasa nak buat dramatik sikit. Sebenarnya tarikh hari ni je yang special. 11/11/11. Special tak? Specialkan... tersangatlah EPIC! Bestlah siapa yang couple or kahwin hari ni. Nombor manyak cantik.  Aku teringin gak nak benda-benda istimewa tu berlaku pada tarikh-tarikh cenggini. Tapi.. *pandang diri sendiri* ok. FOREVER ALONE! :P Haha. Tak pe ar. Asalkan aku happy. Ye tak?

Walaupun cenggitu, aku still harap ada something special yang akan berlaku. Yelah, aku pun manusia jugak. Masih mempunyai impian dan angan-angan macam korang. Walaupun, mungkin aku nampak macam FOREVER ALONE kan, aku pun nak ada angan-angan. Perasaan nak rasa something special. Macam korang. LOL. Tetibe pulak aku emo ni pehal? hahaha. entahlah *sendiri tanya sendiri jawab*

Dahlah. Malas nak cakap pasal benda ni. Aku pun dah pening bace ayat aku sendiri. Naik tergeliat saraf otak. huhuhu. *Dramatik sungguh* Nak buat lagi dramatik, terus gila. Masuk tanjung rambutan. ok. Cut that crap. banyak betul aku mengarut dalam entry kali ni. Sorry gaiis. Janji kali ni tak buat lagi. kalau lain kali tak tahulah. :P

Oh yeah, nak bagitahu, semalam kitorang ada pertandingan blog. Alhamdulillah blog kitorang dapat no. 2! Syukur sangat-sangat. Sekurang-kurangnya dapatlah jugakkan..? oklah. nak gi sarapan. kbooi semua.


Much Love,
Ain Nadzri

Label: , , , ,



About Me


Blogger from Malacca-Bangalore. Was born in 1997. Blogging since 2008. Full time dental student and part time blogger. This blog is a little place where I express my feelings and memories. I'm sucker for cute things and beautiful words. Feel free to join my journey through out life and leave your advices or thoughts at the comment section or chatbox. Love, Ain Nadzri.


Chatbox


Alien sesat


Treasure


Copyright ©Ain Nadzri. All rights reserved.