a i n a d z r i ;
 Home | Follow+

Sabtu, 1 Oktober 2011
Dear October.


Dear October, please be nice to meh oke?
Assalammualaikum. (=

Hai sekalian manusia*lambai-lambai* (n_n)V Korang sume sihat? Dah sarapan ke belum ni? kalau belum, tak payah pergi dulu. Jom dok layan entry saya dulu. Baru berselera nak makan nanti. :P

Cuba korang pi tengok kalender memasing. Dah masuk bulan Oktoberkan? *sigh* Cepat betul masa berjalan kan? Pejam celik, pejam celik, dah masuk bulan Oktober. So, saya harap bulan Oktober ni akan jadi bulan yang awesome! Cukuplah segala masaalah yang terpaksa saya hadapi dalam bulan September. Biar semua tu stay dalam bulan September je. I'm tired of crying. Seriously.

:) Jadi, untuk bulan Oktober, saya nak buka buku baru. Saya tak nak terlibat dengan semua ni lagi. Saya nak kehidupan yang happy macam dulu. Saya tak nak moody-moody lagi. Saya tak nak sedih-sedih, nangis-nangis macam dulu lagi. Hilang macho, bruh. xD Sekarang ni saya just nak fokus untuk ujian akhir tahun je. So,sesiapa yang berani nak kacau hidup saya, meh ar sini. Saya tembak muntut dia guna meriam. Biar hitam melegam. Beware guys!

Kalau ada yang tak puas ngan saya tu, tak payahlah nak kecoh-kecoh lagi. Saya dah malas dah. Cukuplah sekali awak musnahkan hidup saya. Saya tak sanggup nak terlibat dengan permainan bodoh ni lagi. Saya ada hidup saya sendiri. Dan terus terang saya cakap, saya rasa hidup saya akan bertambah-tambah bermakna tanpa kehadiran awak. PEACE ppl!

Much Love,

Ain Nadzri


About Me


Blogger from Malacca-Bangalore. Was born in 1997. Blogging since 2008. Full time dental student and part time blogger. This blog is a little place where I express my feelings and memories. I'm sucker for cute things and beautiful words. Feel free to join my journey through out life and leave your advices or thoughts at the comment section or chatbox. Love, Ain Nadzri.


Chatbox


Alien sesat


Treasure


Copyright ©Ain Nadzri. All rights reserved.