a i n a d z r i ;
 Home | Follow+

Jumaat, 16 September 2011
16/9/2011 - cuti!

Assalamualaikum(=

Hi pembaca-pembaca kesayangan saya. Korang sihat? Dah bekpes? Makan
ape? Sedap tak? Minum ape? Kenapa? \ok,shadaap/ Awal-awal entry dah
meng'annoying'kan. Hehe. Korang janganlah marah. Watlek,watchill dulu.
Ok, nak tanye, korang yang amek UPSR and Percubaan SPM acane? Ok?

Yang UPSR syiok ar. Dah merdeka. Ingat lagi waktu 2 tahun lepas. Balik
rumah je terus buat entry 'merdeka'. Ade lagi entry tu. Nak tengok?
Alo, toksah lah. Malu tengok penulisan sendiri waktu kecik-kecik dulu.
*tutup muka* macamlah sekarang dah besar sangatkan? Hihi.

Eh, dah jauh pulak meraban. Padahal, tajuk belum masuk lagi ni. Ok,
ok. Potong itu tahi*cut that craps* seperti yang korang tahu, hari ni
cutikan? Kalau tak, takkan korang boleh mengadap depan laptop pepagi
buta cenggini,kan? Korang tahu x, hari ni kite cuti sebab ape? Ke
korang main cuti je?? Betol leteww. Hehe. mengikut fahaman saya, hari
ni cuti sebab hari ni Hari Malaysiakan? Cikgu saye cakap, tarikh hari
ni tarikh pembentukan Malaysia. Eh, betul ke? Saya pon tak pasti.
*buat muka selamba+badak* and, saye bace kat twitter, tahun-tahun
berikutnye, kita takkan sambut Hari Kebangsaan pade 31/8 lagi eh? Kita
akan sambut pade 16/9 ? Betul ke ni? Entahlah. Saye x tahulah pula
kesahihannya. =.='

Tapi, Apa yang saya yakin dan pasti, hari ni saya cuti and akan beraya
ke rumah kengkawan ibu.Yeayyy \(n__n)/ Hari ni, kitorang nak pegi
beraya sampai Pagoh nun. Be jelly guys. Then, di setiap waktu
terluang, saya akan main laptop!*muka bersemangat wira* Wah, bangga
sey menyebutnya. Bukan kata nak belajar ke hape, laptop yang dicari.
Hehe. Chill la. Jiwa remaje memang macam ni. Jelly leteww.
So, ape yang korang akan wat hari ni? Cecite~

Ok sume, bye! Salam.

Nota kaki: Sebab ape saye boleh tahu awak dalam kesusahan? Sebab
pertama, mungkin awaklah pasangan kepada hati saya, sebab tu saye
boleh rase ape awak rase. Sebab kedua,entahlah. mungkin kita ada
kimia*chemistry* kot.*wink2*

Label: , ,



About Me


Blogger from Malacca-Bangalore. Was born in 1997. Blogging since 2008. Full time dental student and part time blogger. This blog is a little place where I express my feelings and memories. I'm sucker for cute things and beautiful words. Feel free to join my journey through out life and leave your advices or thoughts at the comment section or chatbox. Love, Ain Nadzri.


Chatbox


Alien sesat


Treasure


Copyright ©Ain Nadzri. All rights reserved.