a i n a d z r i ;
 Home | Follow+

Sabtu, 20 Ogos 2011
Tutorial: download photoshop action

Assalammualaikum. (=

PEMBERITAHUAN: ini entry sepantas kilat sebab Ain dah nak out ni. so tuto ni akan dikemas kini nanti. harap maklum.


1. Download Photoshop action yang korang dah pilih.Contohnya:



2.Klik kat bahagian download tu.
3.Bila dah siap, tekan open containing folder tu.


4.Extract file tu


5.ok, korang bukak file ang dah di extract tadi. dia akan kluar macam ni kan?


6.ok, Bukak Photoshop korang n tekan Alt + F9.Dah? korang buat macam ni:



7. Siap!!korang dah boleh guna dah. :D

Smoga berjaya!

kbye✿

Label: ,



About Me


Blogger from Malacca-Bangalore. Was born in 1997. Blogging since 2008. Full time dental student and part time blogger. This blog is a little place where I express my feelings and memories. I'm sucker for cute things and beautiful words. Feel free to join my journey through out life and leave your advices or thoughts at the comment section or chatbox. Love, Ain Nadzri.


Chatbox


Alien sesat


Treasure


Copyright ©Ain Nadzri. All rights reserved.