a i n a d z r i ;
 Home | Follow+

Khamis, 25 Ogos 2011
Syukur Alhamdulillah!



Assalammualaikum. (=

hello manusia! sihat? hihi, saya sihat je. dah menggedik-gedik update blog ni, x kan x sihat kot? hehe.

Saya gembira sangat sekarang ni. Alhamdulillah. Segala usaha selama ni membuahkan hasil. wiewiewie:face64: Yea! sungguh gembira! nampak sangatkan? haha. IDC. Ingatkan, dah x de harapan dah nak dapat result macam dulu2. Tapi, Alhamdulillah. DIA masih sayangkan saya. n_n.7A then 6A. Makin menurun sangat. Bila tengok ramai yang dapat 9A pada ujian lepas, memang ketara saya Jelly ok! Nak sangat rase dapat 9A lagi. and Alhamdulillah, Allah tunaikan impian saya. hihi. Syukur yang teramat sangat!

Erm, korang punye result pulak camne? ok ka? harap2 ok lah ye. Sorry hanya entry pendek. nanti2 saya update panjang2 ok. biar sampai korang muntah hijau nak bace. eiiw. hehehe

kbye✿


About Me


Blogger from Malacca-Bangalore. Was born in 1997. Blogging since 2008. Full time dental student and part time blogger. This blog is a little place where I express my feelings and memories. I'm sucker for cute things and beautiful words. Feel free to join my journey through out life and leave your advices or thoughts at the comment section or chatbox. Love, Ain Nadzri.


Chatbox


Alien sesat


Treasure


Copyright ©Ain Nadzri. All rights reserved.