Syukur Alhamdulillah!



Assalammualaikum. (=

hello manusia! sihat? hihi, saya sihat je. dah menggedik-gedik update blog ni, x kan x sihat kot? hehe.

Saya gembira sangat sekarang ni. Alhamdulillah. Segala usaha selama ni membuahkan hasil. wiewiewie:face64: Yea! sungguh gembira! nampak sangatkan? haha. IDC. Ingatkan, dah x de harapan dah nak dapat result macam dulu2. Tapi, Alhamdulillah. DIA masih sayangkan saya. n_n.7A then 6A. Makin menurun sangat. Bila tengok ramai yang dapat 9A pada ujian lepas, memang ketara saya Jelly ok! Nak sangat rase dapat 9A lagi. and Alhamdulillah, Allah tunaikan impian saya. hihi. Syukur yang teramat sangat!

Erm, korang punye result pulak camne? ok ka? harap2 ok lah ye. Sorry hanya entry pendek. nanti2 saya update panjang2 ok. biar sampai korang muntah hijau nak bace. eiiw. hehehe

kbye✿

Ulasan

Afiqah berkata…
tahniah ye ^^
Ain Nadzri berkata…
@fiq Terima kasih :D

Catatan popular daripada blog ini

Tutorial: Letak Facebook share button di blog

Resepi: Kek Batik Sarawak/Milo

Tutorial:Favicon@ icon di blog