a i n a d z r i ;
 Home | Follow+

Ahad, 14 Ogos 2011
Random-

Assalamualaikum(=

hello sunshine. Grrr, what a boring sunday! =.='ekceli kan. tak de
idea nak nules entry.tapi, ajenkan jugak diri nak hupdate. Aigo. Kang
termencarut kang, payah jugakkan? Hehe. X pe. I'll try.

Hmm, hari ni, Ain nak edit blog sebenarnya. So, brubah lah cikit wajah
blog ni. Kalau korang prasan, content blog ni smakin membesau*org
melaka.HIHI* Header pulak, Ain guna header lama. Errr, sebenarnyakan,
Ain kompius ar nak guna header yg mana satu. Boleh pecah kepala wooh.
Ingatkan nak wat header baru tapi x sempat sebab ibu dah membebel. Nak
study lagi, sidai kain lagi. Tu yang tempek je header lame tuww.

Esok dah exam! Gosh, x suka fikir pasal exam. Terbantut keceriaan di
hati ku ini. LOL Hmmm,harap2nya, exam ni berlalu dengan cepat. Tok
sabo nok aktif blogging balek. Hihihi.


dan di kesempatan ini, Ain nak mintak maap le bebanyak iye. mintak
maap sebab entry merapu berjuta-juta lemon kebelakangan ni.
Sesungguhnya jiwaku x stabil. Haha. Mana x nya,Tengah makan sahur pun
boleh sengih sowang2. Skali kantoi ngan ibu. Hmmph, bagus sangat
leteww.

Ok sume. Doakan Ain k! Salam.

Kbye¤



About Me


Blogger from Malacca-Bangalore. Was born in 1997. Blogging since 2008. Full time dental student and part time blogger. This blog is a little place where I express my feelings and memories. I'm sucker for cute things and beautiful words. Feel free to join my journey through out life and leave your advices or thoughts at the comment section or chatbox. Love, Ain Nadzri.


Chatbox


Alien sesat


Treasure


Copyright ©Ain Nadzri. All rights reserved.