a i n a d z r i ;
 Home | Follow+

Jumaat, 5 Ogos 2011
Blogskins oooh Blogskins!

Assalammualaikum. (=

Oh Ain tahu tajuk entry nie memang x boleh blah.:face68: Kan3? Hehe. Sebenarnya Ain memang langsung x de idea nak update ape. tapi, disebabkan blog ni dah lama ditinggalkan dan dipinggirkan,Ain gagah kan juga diri untuk update blog kesayangan Ain ni. * sayang lah sangat?* erm, ok2. Potong itu tahi.*cut that crap*

Ok2, sebenarnye, Ain nak memperkenalkan sesuatu kat korang ni. dalam era globalisasi ni kan, *ttibe*banyak perubahan yang berlakukan? Banyaklah perubahan. Tengok je dari segi dunia fesyen. Memacam yang hado kan? Erm, kalau dulu, pakai tudung tiga segi lepastu :65:Tudung sarung lepastu :65:shawl. Macam2 kan? Tapi, jangan ingat dunia fesyen je brubah2 tau. Dunia Blog pun sama.Mula2, time orang pakai minima,denim,:65:pakai Simple tenplate:65:blogskins.

Ain duku, masa orang guna minima sgala bagai, Ain still guna blogskins. skarang ni, Ain pakai minima.Tapikan2, Ain jeles tengok diorang pakai Blogskins skarang ni. maca blog kak Nazihah Anuar. OMO! sangat comel!:face18:Blog Ainaa pun sama. Aduh jelesss!:face23:


Tengok,Comel gilak~:face9:

Ainaa punye blog, lawoooo!

So, disebabkan Ain jeles nengok blog2 comel ni, Ain pun try lah buat satu. nak tengok x hasilnya?
klik sini cepad~!

Ain Nadzri Bloggie

Tapikan, sorry le. Ain gtauu awal2, blog Ain Nadzri tu agak jiwang2 sikit. Sebab tu di import 100% dari hati Ain.:face5: kalau x sanggup nak baca, tekan button (x) cepat2 k.


kbye✿

p/S:rasa nak wat heartbeat la. sapa boleh ajar...?

Label: , ,



About Me


Blogger from Malacca-Bangalore. Was born in 1997. Blogging since 2008. Full time dental student and part time blogger. This blog is a little place where I express my feelings and memories. I'm sucker for cute things and beautiful words. Feel free to join my journey through out life and leave your advices or thoughts at the comment section or chatbox. Love, Ain Nadzri.


Chatbox


Alien sesat


Treasure


Copyright ©Ain Nadzri. All rights reserved.