a i n a d z r i ;
 Home | Follow+

Sabtu, 23 Julai 2011
Kem kepimpinan gaya hidut sihat perinkat negeri melaka 2011

Assalamualaikum (=

hello peeps*senyum kelat* Ain baru balik dari kem kat eagle ranch
negeri 9. Banyak perkara berlaku. Kenangan manis, banyak tercipta. Ibu
said, Ain turn weirdo epas balik dari kem tu.

Yeah,tulah. X tahu nak wat camne. Tulah payahnya kalau Ain suka kat
seseorang. Slalu akan menyakitkan diri Ain sendiri tanpa disedari. :'(
i dont know what to do. Like seriously, susah Ain nak jadi camni sebab
seseorang. Melainkan yang Ain benar2 sayang. Kalau tengok kat twitter,
korang Akan tahu macam mana emosi Ain.

Tapi, Ain xkan cite kat kawan2 kot. Pada Ain, sometimes, it better
share our problems with stranger ya know. Or just berdiam diri. So,
pada kengkawan, harap korang x terasa lah k.

Kbye¤

p/s:broken heart</3

Label: , ,



About Me


Blogger from Malacca-Bangalore. Was born in 1997. Blogging since 2008. Full time dental student and part time blogger. This blog is a little place where I express my feelings and memories. I'm sucker for cute things and beautiful words. Feel free to join my journey through out life and leave your advices or thoughts at the comment section or chatbox. Love, Ain Nadzri.


Chatbox


Alien sesat


Treasure


Copyright ©Ain Nadzri. All rights reserved.