a i n a d z r i ;
 Home | Follow+

Ahad, 26 Jun 2011
My celeb crush~

AMARAN:ENTRY INI MEMPUNYAI DOS KEGEDIKAN MELAMPAU.

Assalammualaikum. (=

muehehehehhehehe.happynye! Mase taip n3 ni pon senyum cecah telinga ok. Kehkehkeh.hehe. Hihihihihihi.Camne nak menaip ni?asyik ketawe je. Ok2. Be serious. Hmm, korang ade x celeb crush? jawab sejujurnya.Tipu lah kalau cakap x de kan?? :face42:Hmm, Aind pun ade jugak. :)) banyaklah kalau nak dilistkan. Dari retisss malaysia, korea, indonesia, hollywood, bangladesh, bollywood sgala bagai. kesimpulannya,mmg banyaklah :10:

Tapikan2, hari ni, Aind nak cerita retiss dari kategori pertama tu. Retiss Malaysia. Korang kenal x muke ni??

Ni nama dye Amar Baharin.

Kenal x pulak muke ni?



Ni name dye Zain Saidin.

Yang comel2+jambu2 pulak ni??



Ni name dye Dafi Ismail Sabri

n,ni sume celeb crush Aind. Sumenye, ade ciri2 yg same iaitu berkuli putih ala2 mat saleh + bermuka jambu. :) n apa kene mengena diorang dengan n3 Aind kali ni?

Diowang sume nie dah buat hati Aind berbunga-bunga:60:. *hihihihihi* sebab2? :133:Sebab diorang reply tweet Aind! weeee.. happy gilak ok! maybe bgi korang: 'alah, reply tweet pun nak kecoh', 'ish annoying gile minah nie' tapi, ade mak kesah?? muehehehehe. *muke keji* this is the prove:



ok lah. i think i should stop. sblm lebih mengannoyingkan korang lagikan.:12: hehehe.

BTW, korang ade kenangan manis x dengan celeb crush korang? cerciter, cerciter. komen kat bawah k.


About Me


Blogger from Malacca-Bangalore. Was born in 1997. Blogging since 2008. Full time dental student and part time blogger. This blog is a little place where I express my feelings and memories. I'm sucker for cute things and beautiful words. Feel free to join my journey through out life and leave your advices or thoughts at the comment section or chatbox. Love, Ain Nadzri.


Chatbox


Alien sesat


Treasure


Copyright ©Ain Nadzri. All rights reserved.