a i n a d z r i ;
 Home | Follow+

Jumaat, 24 Jun 2011
Hari Sukan 2011

PEMBERITAHUAN:N3 ini ditaip semalam pada jam 20:06.

Assalammualaikum(=

haih... Penat! Yeah, hari yang memenatkan. Hari ni Aind ada hari
sukan. Bersemangat Wira Aind jejakkan kaki ke SMKTM,sekolah jiran tu.
maklumlah,sekolah x de padang. Terpaksa menumpang padang sekolah lain.
Tapi, bersemangat2 pun, Aind bukan masuk pun. Tukang cheerleader je.
Hehe.

So, terpekik terlolonglah Aind n TLD jerit nama rumah sukan memasing.
Memang over nyah! Tapi, pulek kami kesah..? LOLOL. Errr,tapi x puas
betullah dengan makanan rumah sukan Aind. Bayar RM3, tapi dapat
sekeping karipap,donut n air teh bunga yang kurang digemari Aind.
Kalau campur2 dalam 1.70 sen je makanan tu. Yang lebih tu buat apa?
Masuk tabung ayam ea? Nak kata hias khemah, x juga. Khemah langsung x
dihias. Dari segi bidalan-Jangan katakan blusher, bedak tabur pon x de
tauu. Secalit pun x!

So, mase petang tu banyak dihabiskan dengan ceramah2 about kpop from
Miraman n Erin. Ouh,Aind bukan kpop lovers. So, agak naif tentang sume
ni. Gosh, sumpah cakap, banyak nama yang x pernah dengar. Salah sebut
jung ngan jun pun dah jadi orang lain. Haish, lagi susah dari math kot
kpop ni bagi Aind..? Hehe.

Sekarang ni, i feel a lil' bit dizzy lah. Mana xnya, bau rumput
berjam-jam. Otak jadi mereng kejap. Lagipun,ni kes gastrik lah ni.
Aind memang jenis x jaga makan. Tu asyik kene bebel ngan ibu. N lagi
sorang, Fatin Hidayu c mak nenek. Tnx ye mak cik, caring pasal aku.
Aku sure sekarang kau tengah membebel sebab aku panggil kau mak nenek
kan?LOLOL. K sume.

Kbye¤

Label:



About Me


Blogger from Malacca-Bangalore. Was born in 1997. Blogging since 2008. Full time dental student and part time blogger. This blog is a little place where I express my feelings and memories. I'm sucker for cute things and beautiful words. Feel free to join my journey through out life and leave your advices or thoughts at the comment section or chatbox. Love, Ain Nadzri.


Chatbox


Alien sesat


Treasure


Copyright ©Ain Nadzri. All rights reserved.