a i n a d z r i ;
 Home | Follow+

Sabtu, 9 April 2011
Surpriseeee....!

salam...hoho. pagi2 dah buat surprise.... kowang agak  ape surprise nye?? capat teka... im waiting.. TETTTTT. seuma salah. jauh pluto dari bumi! ok, surprisenye ialah ...

AKAN ADA AHLI BARU DALAM AIN-PINKHOUSE!

suke x?suke x? yeah, nnt akan ade org laen yg aku sebok2 nak update n3 kat cnie.. eh, silap. bukan orang laen actualy. identiti lain! paling  Betul, Tepat dan JITU! mesti kwang terpinga-pinga x paham kan? sebenarnye, yang menules tu still Aind tapi identiti Aind yang kedua. yeah, Aind ade IDENTITI kedua. tapi,hanye dalam dunia maya nie jelah. n the lucky person identity  is:

CIK TUTY!!

berikan tepukan gemuruh yer.... ok, nie ade sedikit penerangan nya. 

Cik Tuty akan muncul macam coklat Cadbury. Sekejap ade, sekejap x de. dia akn muncul ikut sesuka hati dye jer. kalao dye nak, dye muncul. kalao x nak, jangan harap nak ade n3 dri dye...

Cik Tuty hanye identiti di DUNIA MAYA. kalao kowang tegur Aind kat dunia luar dengan name tuh, 50% je kemungkinan yg Aind akn perasan. :)

setakat nie, tu jerlah. Tentang Cik TUTY akn ditambah dari masa ke semasa.
ok, stop pasal cik Tuty. nie pasal AInd pulak. give 100% of your attention please! chewah.. kuikuikui.Aind tadi ade test doodling. dah lame dah berangan tapi baru dapat buat. nie my first doodle. :)
yeah, Aind tahu buruk. tapi, i had try my best. n i love my artwork.. *jap, boleh dipanggil artwork ke nie? hehe. k, sume..,. salam

Label: ,



About Me


Blogger from Malacca-Bangalore. Was born in 1997. Blogging since 2008. Full time dental student and part time blogger. This blog is a little place where I express my feelings and memories. I'm sucker for cute things and beautiful words. Feel free to join my journey through out life and leave your advices or thoughts at the comment section or chatbox. Love, Ain Nadzri.


Chatbox


Alien sesat


Treasure


Copyright ©Ain Nadzri. All rights reserved.