a i n a d z r i ;
 Home | Follow+

Rabu, 23 Mac 2011
Sebab Ape Cite Korea BEST?!

salam...heee. Saye suke cite KOREA! n AInd agak *agak je tau!* ramai yang suke cerita Korea jugakkn? Kowang x pelik ke kenape ramai yang suke tengok cerita korea?? hmm, bagi AInd kan, cerita Korea nie ade daya Tarikan tersendiri. Kalau tanye Aind lah sebab ape Aind suke tengik cerita korea,, nie sebab2 nye...:




  • Jalan cerita
hmm, Aind x tahu lah kenape., tapi jalan cerita kesah2 Korea niekan, MENARIK! yup.. Amat2 menarik. kita x jangka ape yang akan berlaku seterusnya. X macam cerita INDON yg banyak putar belit dan mmg kite dapat hafal dah ape yang berlaku seterusnye.. =_= "
    • Pelakon!
    yeah! Pelakon adelah salah satu tarikan sesuatu cerita tu rite? haa, Aind suke tengok cerita korea sbb pelakon dye yg berbakat + cantik n chumel2 belaka! heee~ Normal lah tukan.. Manusia sukakan keindahan. hakhak!

    • Menyentuh Hati

     #Fact. Bagi Aind, cerita korea nie kebanyakannya menyentuh hati.Walaupun cerita tu cerita yg happy+gila2, mesti ade part yang akan buatkan kite rase nak nangis sampai berkotak tisu jenama TESCO habis kat rumah!*jename nak TESCO?*
     hmmm, tuler sebab Aind suke tengok cerita Korea ni... So sweeeeeeT!Tapikan, ade sesuatu jer yang agak memusykilkan Aind:



    • Handphone
     haha.. Mesti kowang pelik nape Aind taip HP kan? Aind peliklah.., kenapakan, dalam satu cerita Korea tu, mesti kebanyakan watak dalamnya pakai HP yG same.. especially Android! then, kalao warne len2 x pe lah jugak, nie dekat 2, 3 owang pakai warne yg same. Bukan ape.., just CURIOUS!

    ok, nie pulak pelakon yg Aind suke..


    YAng nie, Jang Geun-Suk(MARRY ME MARY)
    Aind suke sme.:D especially, Kim bum n Lee Min Ho(BOYS OVER FLOWER)
    RAin(Full House)
    k.. done. Salam.


    About Me


    Blogger from Malacca-Bangalore. Was born in 1997. Blogging since 2008. Full time dental student and part time blogger. This blog is a little place where I express my feelings and memories. I'm sucker for cute things and beautiful words. Feel free to join my journey through out life and leave your advices or thoughts at the comment section or chatbox. Love, Ain Nadzri.


    Chatbox


    Alien sesat


    Treasure


    Copyright ©Ain Nadzri. All rights reserved.