Sebab Ape Cite Korea BEST?!

salam...heee. Saye suke cite KOREA! n AInd agak *agak je tau!* ramai yang suke cerita Korea jugakkn? Kowang x pelik ke kenape ramai yang suke tengok cerita korea?? hmm, bagi AInd kan, cerita Korea nie ade daya Tarikan tersendiri. Kalau tanye Aind lah sebab ape Aind suke tengik cerita korea,, nie sebab2 nye...:




  • Jalan cerita
hmm, Aind x tahu lah kenape., tapi jalan cerita kesah2 Korea niekan, MENARIK! yup.. Amat2 menarik. kita x jangka ape yang akan berlaku seterusnya. X macam cerita INDON yg banyak putar belit dan mmg kite dapat hafal dah ape yang berlaku seterusnye.. =_= "
    • Pelakon!
    yeah! Pelakon adelah salah satu tarikan sesuatu cerita tu rite? haa, Aind suke tengok cerita korea sbb pelakon dye yg berbakat + cantik n chumel2 belaka! heee~ Normal lah tukan.. Manusia sukakan keindahan. hakhak!

    • Menyentuh Hati

     #Fact. Bagi Aind, cerita korea nie kebanyakannya menyentuh hati.Walaupun cerita tu cerita yg happy+gila2, mesti ade part yang akan buatkan kite rase nak nangis sampai berkotak tisu jenama TESCO habis kat rumah!*jename nak TESCO?*
     hmmm, tuler sebab Aind suke tengok cerita Korea ni... So sweeeeeeT!Tapikan, ade sesuatu jer yang agak memusykilkan Aind:



    • Handphone
     haha.. Mesti kowang pelik nape Aind taip HP kan? Aind peliklah.., kenapakan, dalam satu cerita Korea tu, mesti kebanyakan watak dalamnya pakai HP yG same.. especially Android! then, kalao warne len2 x pe lah jugak, nie dekat 2, 3 owang pakai warne yg same. Bukan ape.., just CURIOUS!

    ok, nie pulak pelakon yg Aind suke..


    YAng nie, Jang Geun-Suk(MARRY ME MARY)
    Aind suke sme.:D especially, Kim bum n Lee Min Ho(BOYS OVER FLOWER)
    RAin(Full House)
    k.. done. Salam.

    Ulasan

    Miss January berkata…
    Hehehehe ,same la kita ..Saya pun suka JANG GEUN SUK n RAIN ...X lama nanti Rain nk dtg Malaysia kan ??F1 ..
    Tanpa Nama berkata…
    aind, dye ogh kbykn gne fon y sme coz dyeogh memartabatkan hp y diperbuad dr korea . kire bgge nan buatan negare sendiri . masalahnye, hp yeogh cumelII laa . rse na beli jgak . haha . lgII dlm playful kiss .
    [nabilah mys]
    Ain Nadzri berkata…
    tina: ye ke? bestnye!
    nabilah:w8. Android bkan korea punye keluaran kan...?

    Catatan popular daripada blog ini

    Contest header paling cute

    11 days