a i n a d z r i ;
 Home | Follow+

Sabtu, 12 Mac 2011
proses mengedit blog

salam...Tuan Blog nie sedang sebok mengedit Ain-Pinkhouse.. kowang nampak x perbezaan? *jangan cakap x yer, kalao x Aind lempang anda laju2 100 kali tanpa henti* kehkehkeh. sekarang nie Aind tengah download Photoshop... susah sangat Nak download photoshop nie.. naseb baeklah En.Wan Hazel sanggup berkongsi. kalao x, susah jgak Aind nak xari kat mana.. kowang nak x?? pergi serbu cnie...


Download Adobe Photoshop-Credit:Wan Hazel


Sekarang nie, boleh lah Aind edit gambar samapi lawa..., boleh lah Aind wat Header chumelII.. bolehlah hilang kan jerawat2 dlam pic tu..! ops! bocor rahsia.. hehe...


AMARAN KERAS:Gambar2 di dalam blog ini,Facebook,twitter, adelah FAKE2 belaka...sila jangan terpedaya ok!

actualykan,semalam, Aind dah separuh download dah photoshop nie.., tapi, dsebabkan ibu terus tutop lappy,habis hilang semua tu! SADIs !sekarang nie pun maseh ade 3jam suku lagi... sampai berkening Aind tunggu!


hmm, lapar lah....! Aind tengah tunggu Ayah belikan nasi briani. Sebenarnya ayah tengah amek keluarga abang angkat dia kat klia tadi. skearang tengah makan nasi briani.. Disebabkn Aind x ikut,Aind hanya meminx belas kasihan ayah jerlah untuk bawak balek Nasi briani utk AInd. BTW,kowang tau x Nasi briani ni ape? kalao x tau sila hantuk kepala anda ke dinding sekarang jugak. Nasi briani ialah nasi yang berwarna pink.. Sedap ke x?? hmm, tuh bergantung lah kowang beli kat mane.. kalau kowang beli kat kedia yang tukang masaknya mmang pro, makanan yg rupa macam !@#$%^  pn jadi sedap.. tapi kalao kowang beli kat kedai yg tukang masak dye macam hape, dengan kedai penuh lalat,air tumpah atas meja, nasi bersepah kat lantai*maaf,ter emo!* memang makanan yang nampak lazat pn jadi sebaliknya? faham tak,faham tak? baek cakap faham, sebab aind dah penat menaip utk mengexplain! Nangis kang bawu tahu! oren,kuning,coklat


klah sume.. jangan lupe follow Aind_Biebs di tweet..*statement x de kne mengena dengan n3* Salam..


About Me


Blogger from Malacca-Bangalore. Was born in 1997. Blogging since 2008. Full time dental student and part time blogger. This blog is a little place where I express my feelings and memories. I'm sucker for cute things and beautiful words. Feel free to join my journey through out life and leave your advices or thoughts at the comment section or chatbox. Love, Ain Nadzri.


Chatbox


Alien sesat


Treasure


Copyright ©Ain Nadzri. All rights reserved.