a i n a d z r i ;
 Home | Follow+

Ahad, 20 Mac 2011
Pocodot bukan Opocot!

salam...hehooo sume! erm, Aind yg ketinggalan zaman nie kan, bawu tahu pasal POCODOT..! POCODOT bukan OPOCOT tau! POCODOT nie kan macam laman soSIAL Facebook n Twitter jugak lah. Tapi, pade kajian dan pemerhatian Aind*chewah!* POCODOT nie lebih meniru kepada FB.. Hmm, memandangkan di wall FB AInd dah penuh dengan keluhan2 sedih + x puas hati disebabkan Fb dyeowang selambat siput BA** dan Kura2, Aind cadangkan lah Page nie kat kowang. Siape tahu kan yg tibe2 OPOCOT nie *silap*POCODOT nie akan jadi lebih terkenal Dari Facebook? nobody know! Live unexpected dear! ok3, banyak pule membebel.... senang cerita kowang pegilah sign up kat cnie...:



lepas dah sign up tuh, sile lah add, (follow atau len2 istilah yang dgunakan ) kowang search je dots yang bernickname AInd Biebs! *awwww! cute betol name dots sowang nie* hmmm,, tau2.... nnt best ckit aind nak berPOCODOT. Ade geng nak BerOPOCOT @ POCODOT same2.. :D

salam.


About Me


Blogger from Malacca-Bangalore. Was born in 1997. Blogging since 2008. Full time dental student and part time blogger. This blog is a little place where I express my feelings and memories. I'm sucker for cute things and beautiful words. Feel free to join my journey through out life and leave your advices or thoughts at the comment section or chatbox. Love, Ain Nadzri.


Chatbox


Alien sesat


Treasure


Copyright ©Ain Nadzri. All rights reserved.