Pocodot bukan Opocot!

salam...hehooo sume! erm, Aind yg ketinggalan zaman nie kan, bawu tahu pasal POCODOT..! POCODOT bukan OPOCOT tau! POCODOT nie kan macam laman soSIAL Facebook n Twitter jugak lah. Tapi, pade kajian dan pemerhatian Aind*chewah!* POCODOT nie lebih meniru kepada FB.. Hmm, memandangkan di wall FB AInd dah penuh dengan keluhan2 sedih + x puas hati disebabkan Fb dyeowang selambat siput BA** dan Kura2, Aind cadangkan lah Page nie kat kowang. Siape tahu kan yg tibe2 OPOCOT nie *silap*POCODOT nie akan jadi lebih terkenal Dari Facebook? nobody know! Live unexpected dear! ok3, banyak pule membebel.... senang cerita kowang pegilah sign up kat cnie...:



lepas dah sign up tuh, sile lah add, (follow atau len2 istilah yang dgunakan ) kowang search je dots yang bernickname AInd Biebs! *awwww! cute betol name dots sowang nie* hmmm,, tau2.... nnt best ckit aind nak berPOCODOT. Ade geng nak BerOPOCOT @ POCODOT same2.. :D

salam.

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Tutorial: Letak Facebook share button di blog

Resepi: Kek Batik Sarawak/Milo

Tutorial:Favicon@ icon di blog