Supra!

salam... Omaiiigod! I want it so f*%#ing BAd!

errr..., jap2.. kowang tahu ke apa yang Aind maksudkan nie?? Siapa yang tahu, sila tanam kepala anda dalam tanah,siapa yang x tahu, sila rebus kepala anda dalam air panas ye..*dush2! mula nak mengarut.. serius ok,sila baca tajuk untuk memahami maksud Aind. Erm, dah tengok? ade paham kaa? aPE SUpra 2? hmm, rilek2.., supra ialah kawan ultaman yang tinggal di planet pluto yang akan membantu ultraman menyerang raksaksa badut berbau di dalam Negara Plastik.. erm.. tulah supra.. percaya tak? tak percaya sudah..!

err,sory kalau kamoo rase n3 kali nie amat annoying.!tehhe~! inilah sebenarnya supra!opss, silap2.. 2 gambar kawan ultraman yang sedang berada di tanjung rambutan.. Maaf sekali lagi..

ini barulah supra yang sebenar.. *waaah! suke ! skytop ok..! kelaaaaaaaaaas gitu! Aind nak sangat kasut Supra nie..tapi, Mahal lorh! yang original sume RM 500 above.. yg 100 lebih tu biasanya, fake @ perfect grade je...nak tengok banyak lagi? gi sini..

waaah! pink.. sumpah smart seyh!nak3! tak kira nak juga..!bestnya kalau dapat.. erm,, ayaaaaaaah.... nak boley? kite buat perjanjian ea? 9A ujian tahun nie, ayah bagi tau?
keh3... brangan je..macam ar dapat.. k sume.. salam

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Contest header paling cute

11 days