a i n a d z r i ;
 Home | Follow+

Jumaat, 7 Januari 2011
Microsoft Excel

Oh!gambar nie hotttt!
salam...sekarang ni, Aind tengah buat homework. Yup! Buat Homework sambil update blog..Aduh! sedang pening tahap gaban nie.. AInd kene wat senarai markah kat microsoft excel.. lenguh2 tangan AInd menaip..nsb baek lah otak Aind yg agk Bijak ni befungsi untuk cuba cari formula2 di internet..senang siket keje..hmm, arinie, Aind takde keje rumah bertules tau.. sume menaip jer..sebab yg bertules telah Aind siapkan dengan jayanya di sekolah.*chewah! ayat x blh blah..! so, tinggal yang kerja2 menaip je lah..   so, 2 hari cuti nie dapat lah AInd enjoy sepuas2nya.. macam, tgok wayang ke, men bowling ke, on9 ke,on9 ke,on9 ke.. hehe.. k sume, nak sambung kerja yang tertunda... salam satu Malaysia..


About Me


Blogger from Malacca-Bangalore. Was born in 1997. Blogging since 2008. Full time dental student and part time blogger. This blog is a little place where I express my feelings and memories. I'm sucker for cute things and beautiful words. Feel free to join my journey through out life and leave your advices or thoughts at the comment section or chatbox. Love, Ain Nadzri.


Chatbox


Alien sesat


Treasure


Copyright ©Ain Nadzri. All rights reserved.