a i n a d z r i ;
 Home | Follow+

Selasa, 11 Januari 2011
Facebook akan dipadam 15/3

salam...wow! dua tiga hari nie, kecoh dengan berita Facebook akan dipadam! mula2, Aind ingat kan rumors je, rupa2nya betul.Facebook akan dipadam pada 15/3/2011 ini~ Antara sebabnya, Facebook sudah tidak dapat dikawal lagi. jom baca ni untuk maklumat lebih lanjut!

Facebook sudah lari dari kawalan,dan facebook sudah tidak dapat dikawalkan lagi..
Itu yang dikatakan oleh pemilik facebook..
Selepas 15/3 facebook seluruh dunia akan dipadamkan..
Jika anda nak ambil balik gambar-gambar anda..
Saya nasihatkan anda ambil semula dari facebook anda,kerana
selepas facebook dipadamkan,anda tidak akan dapat mengambil gambar anda semula..

Zuckerberg berkata,keputusan untuk memadamkan facebook ini sangat sukar..
Tetapi saya merasakan penduduk di seluruh dunia tidak akan menyesal apabila facebook dipadam..

Pada pendapat peribadi saya,ia bukanlah disebabkan duit,dan berkata jujur..
Tanpa facebook ini akan lebih baik..Tanpa facebook,manusia akan ke dunia luar dan bertemu kawan yang sebenar..Itu satu perkara yang baik..

Sesetengah facebook digunakan untuk membuat cerita yang bukan-bukan..

Apa yang saya nak lakukan tanpa facebook?
kata Denise Bradshaw,seorang pelajar sekolah menengah di indiana..
Hidup saya berubah dengan facebook..Saya mengunakan facebook sekurang-kurangnya 10 jam sehari..Sekarang apa yang saya nak lakukan tanpa facebook?

Walau bagaimanapun,Ibu bapa seluruh dunia setuju dengan tidakan ini..

Facebook berada di rangking 1 dunia,bersamaan 7.9 billion hasil
pengunaan facebook..

Saya tidak memikirkan tentang duit,kata Zuckerberg..
Saya mahukan kehidupan saya semula..

Syarikat Facebook setuju untuk membuang semua maklumat peribadi
penguna-penguna facebook..
Sebelum 15/3/2011 ini..Selepas tarikh itu,semua maklumat,gambar,link, dan video akan dipadamkan..

So, bagi Aind, ebih baik Aind padamkan semua gambar2 di FB. Dan mari cepat2 kita start daftar twitter pulak! hehehe.. jangan lupe follow Aind ye. search Aind_Biebs.. kalau ade gambar awek cun yang menyorok belakang Air ssirap bandung, Aind lah 2.. hehe.. k sume... salam


About Me


Blogger from Malacca-Bangalore. Was born in 1997. Blogging since 2008. Full time dental student and part time blogger. This blog is a little place where I express my feelings and memories. I'm sucker for cute things and beautiful words. Feel free to join my journey through out life and leave your advices or thoughts at the comment section or chatbox. Love, Ain Nadzri.


Chatbox


Alien sesat


Treasure


Copyright ©Ain Nadzri. All rights reserved.