a i n a d z r i ;
 Home | Follow+

Jumaat, 31 Disember 2010
Azam Tahun BAru


Salam...seperti yang kowang sume tahu, hari nie adalah hari terakhir kita dalam tahun 2010.Sedih ke Aind? x juga. Aind lebih sedih masa ucapkan goodbye kat 2009.Nervous ke Aind nak masuk 2011? yup, memang nervous. Nervous nak sekolah sebanarnya. RAse macam budak 5 tahun yang 1st time menjejakkan kaki ke alam persekolahan. :D

So,AInd mesti ada Azam Tahun Barukan? ok2, Azam Aind tahun nie untuk jadi, budak baik tahu nie..walaupn Aind memang dah baik sekarang nie,*prasan,Aind nak jadi lebih baik?ade faham?
ok, matlamat Aind tahun nie pulak:

  • Kumpul duit untuk beli c3
  • perbaiki kelemahan diri(dlm subjek BI dll)
  • Cube sedaya upaya utk g konsert JB*err, nie matlamat ke angan2..?
erm, 2 je lah.k sume, salam.. Selamat Tahun Baru..


About Me


Blogger from Malacca-Bangalore. Was born in 1997. Blogging since 2008. Full time dental student and part time blogger. This blog is a little place where I express my feelings and memories. I'm sucker for cute things and beautiful words. Feel free to join my journey through out life and leave your advices or thoughts at the comment section or chatbox. Love, Ain Nadzri.


Chatbox


Alien sesat


Treasure


Copyright ©Ain Nadzri. All rights reserved.