a i n a d z r i ;
 Home | Follow+

Rabu, 8 September 2010
Selamat HAri raye..

salam...lagi sehari kite nak raya kn?? bestnye..so, Aind nak bgi kowang kad raye nie...jom tgok..



klik untuk besar!

penat Aind edit nie tau.. lau ddarab,tambah,tolak,bahagi, kira² dekat 5 jam jgak..(tipu!)hehe..
jom dengar ucapan Aind plak.. jgan merungut, dgar je.. (eh silap! bace je..! haha)

sempena hari raya yang mUlia ini, Aind ingin memohan beribu kemaafan jika Aind ade tersilap kata, terkasar bahase, tersinggung persaan mane² pihak d Blog Ain-Pinkhouse nie.. Aind x bermaksud untuk berbuat demikian.. lagi satu, Aind minx maaf, jika ade teramek isi2, blog kowang tanpa meminta kebenaran.. semoga ayawal ini membawa erti yg mendalam kepada kita semua.. Salam..

hmm, dah sudah bace ucapan, jom kte check list Aind sempena hari raye nie plak...

BAju Rayadress

Hmm, Baju Raya dah beli dah..
BajuTempah ade 6 pasang.. maksud baju Tempah kat cnie, ialah-: baju Kurung,baju Kurung pahang,MAxi,Gaun..
Baju Beli ade 5 tshirt,2 skirt panjang,2 jeans,4 tudung selendang..
HAA,,x lpe kasut.. kasut ton nie.., gler² ckit.. kasut tinggiheels. heels dye sampai 3 inch.. hehe.. sekali tgok, mcam hantu galah pn ade gak..

Kad Rayasurat

Tahun nie, x de antar kad² raya.. sume e-kad je.. bkan nye x nak.. tpi x sempat lah.. macam mana nak sempat, lagi brape ari nak raye bawu nak beli kad..?? haha..

Makanano.o

Hmm, makanan macam biase lah,ketupat,kuih²,ayam masak percik,n air gas..!
hmm, ketupat lom anyam lagi.. kowang jgan pandang Aind sebelah mate au..! walaupn Aind 13, Aind dah pandai anyam ketupat.. (gerek ckit:pandacloud_12:.. haha)
kuih²,ibu beli kuih The rock,choclate chips,almond landon(wajib Ade!),white almond(sme ngan almond landon tpi coklat putih), biskut suji,biskut ape agaknye lagi.. x tau name lah.. tau makan je.. hehe

Duit rayaduit

hmm, memandang kn Aind nie baru 13, Aind masih dkira bdak kecik yg layak dapat duit raya lagi tau. so, x ade perncangan lah nak bagi duit raye apde owang ke.. haha..juz dream about it k.. hmm, so, duit raye ton nie nak target brape ek??hmm, 1oo lebih ar..
hmm, nak beli ape?? of koz lah SKATE! mesi kowang kate Aind buang tebiat..tpi ade Aind kesah?? haha.. sape yg ajar Aind nnt. hmm, Pak chu Aind.. x sabar rsenye..

hmm, 2 je lah... k sume.. salam....


About Me


Blogger from Malacca-Bangalore. Was born in 1997. Blogging since 2008. Full time dental student and part time blogger. This blog is a little place where I express my feelings and memories. I'm sucker for cute things and beautiful words. Feel free to join my journey through out life and leave your advices or thoughts at the comment section or chatbox. Love, Ain Nadzri.


Chatbox


Alien sesat


Treasure


Copyright ©Ain Nadzri. All rights reserved.