a i n a d z r i ;
 Home | Follow+

Ahad, 4 Julai 2010
tanda² Gurlz jatuh cinta


salam... Ari nie emotikon01 nak kongsi satu artikel yg emotikon01 anggap menarik untuk readers emotikon01..(kowang ar 2) ok, n3 nie Aind bace kat blog Aida.. so, emotikon01 pn minx ar kebenaran dye utk publishkan n3 nie kat blog emotikon01.. ok, n3 nie Bertajuk,



Tanda² Gurlz jatuh cinta...

:1 Korang akan baca SMS a.k.a pesanan ringkas yang si dia bagi pada anda..tak boring pun walau dah empat juta kali baca!!
:2 Bila korang jalan-jalan dengan si dia,korang jalan 'as slow as a snail'..selalu,koranglah pelari pecut yang tak mengenal erti lambat..
:3 Korang akan malu-malu kucing bila berdepan dengan si dia..
:4 Bila korang berjauhan dengan si dia,korang rindu tahap gaban kat dia..
:5 Bila nampak je dia walaupun cuma badan si dia,sistem senyum korang akan aktif seaktif-aktifnya..
:6 Bila si dia call korang je,tangan korang automatik akan ambil telefon dan angkat call si dia..gila nak lepaskan peluang cakap dengan dia?
:7 Bila dengar lagu-lagu berunsurkan cinta,korang akan angau dengan si dia..macam lirik lagu sixth sense yang bertajuk 'Yang Sempurnakan Ku'..
Bila kau jauh,aku selalu rindu
Bila kau ada,hati kan berbunga...
Jiwang gila doh...huhu
:8 Bila korang bersama si dia,korang rasa macam dunia ni korang punya..macam lagu P. Ramlee..
Seperti,dunia...
Ana yang empunya..
haha..
:9 Setiap saat,minit,jam,hari,minggu,bulan dan tahun korang teringat kat si dia..*wah..ni dah kronik sangat sampai ke tahun pulak..*
:1 :0 Korang sanggup terjun dari KLCC demi si dia!*jangan terjun!kalau dah terjun,mati,sia-sia je..*
:1:1 Korang rasa yang korang dah sayang dan cintakan si dia..♥♥♥
:1:2 Semasa korang baca post ni,korang teringatkan seseorang,kan?kan?kan?eleh,tak perlu cover-cover..tak yah malu-malu..ngee~
hmm, btol x?? ok ar bubye...

Label:



About Me


Blogger from Malacca-Bangalore. Was born in 1997. Blogging since 2008. Full time dental student and part time blogger. This blog is a little place where I express my feelings and memories. I'm sucker for cute things and beautiful words. Feel free to join my journey through out life and leave your advices or thoughts at the comment section or chatbox. Love, Ain Nadzri.


Chatbox


Alien sesat


Treasure


Copyright ©Ain Nadzri. All rights reserved.