a i n a d z r i ;
 Home | Follow+

Ahad, 13 Jun 2010
Jom kumpul pahala!

salam... ari nie emotikon01nak cerita pasal mangsa GAZA. Actualy,emotikon01 betul² kesian kat diowang nie.. macam mana nak buat.. ank jadi sukerelawan takut.. nak Ikut wat demonstrasi nanti abg polis tangka.. so, hanya berdoa je lah dan wujudlah n3 khas nie..emotikon01 nak kowang sume, ringan² kan lah tangan untuk menderma..50 sen je kowt..?? kalau Afundi pelajar Af 2 boleh pulak kan??(emotikon01 x pernah afundi ea..)so,ringan²kan lah tangan untuk menderma.. x payahlah riuh rendah kuar suratkhabar kata bagi tau derma .. kita just sms je..untuk saudara seagama kita jugak kan??


Bagi blogger², buat lah satu n3 ringkas pasal nie untuk war²kan perkara nie.. kan baik camtu daripada duk mengumpat kat blog masing²kan??? oklah, bye allz.. tunggu ape lagi? cepatlah amek hp dan cepat² sms untuk menderma k..

p/s: realy sorry pde sesape yg terperanjat dengan cerita kat bawah 2.. jgn marah ye.. cute


About Me


Blogger from Malacca-Bangalore. Was born in 1997. Blogging since 2008. Full time dental student and part time blogger. This blog is a little place where I express my feelings and memories. I'm sucker for cute things and beautiful words. Feel free to join my journey through out life and leave your advices or thoughts at the comment section or chatbox. Love, Ain Nadzri.


Chatbox


Alien sesat


Treasure


Copyright ©Ain Nadzri. All rights reserved.