a i n a d z r i ;
 Home | Follow+

Khamis, 3 Jun 2010
jangan kurang ajar!

salam... ari nie, Aind nak sound directly through blog Aind nie.. x de, td ade sowang Minah nie.. dye lagi mude dari Aind... nie sume berlaku kat FBfacebook... Aind ade tulistulis camnie...

hey!! what going on??!! feel so bad with english marks obtained! ((BLUR!))


actualy, Aind lupe nak etak 's kat what tu... abis, tbe2 bdk yg aind maksudkn 2 komen..

cam ne nak dapat english bagus kalau grammar dalam writing pn slah..


ish, sakit ati betulmare.. macam lah budak hingusan nie pandai sangat... ok, kte tgk markah english dye utk mid year exam nieicon_wink... n tgk gak dye dpt A ke x dalam UPSR nanti...ade lagi satu.. dye ckp camnie...

sape Kim Bun 2???Sharal ea??


terus menyirap darah aindicon_evil... memang sengal betul budak nie.. x sangkano ade pelajar yang BIADAB sgt camnie kat SKTMsekolah yg langsung x hormatkan bekas penolong pengawas dye... mmg kuramg ajar n x tahu erti budi bahasa agaknya... Aind ape lagi, trus sound dye... baru padan muke..!! dye ingat dye 2 bagus sangat! terase menyesal approve dye as a friend.. naseb bek leh remove as a friend.. ish, sakit ati.. jadi pde budak hingusan nie, sedar2 lah diri ye... sape yg makan cili, dye yang terase pedasnye...
salam...


About Me


Blogger from Malacca-Bangalore. Was born in 1997. Blogging since 2008. Full time dental student and part time blogger. This blog is a little place where I express my feelings and memories. I'm sucker for cute things and beautiful words. Feel free to join my journey through out life and leave your advices or thoughts at the comment section or chatbox. Love, Ain Nadzri.


Chatbox


Alien sesat


Treasure


Copyright ©Ain Nadzri. All rights reserved.