a i n a d z r i ;
 Home | Follow+

Sabtu, 29 Mei 2010
he said i luv u 2!

salam...(sebelum bace n3 nie, sile jeles dulu yep!agugugugugu)semalam bersamaan dengan 28/5/2010 merupakan hari paling bahagia n bersejarah buat Aind.. citer dye mcm nie.. semalam, Iwan ader chat dekat laman web dye dari pukul 8.30-9.30.. Aind sepatutnya pergi rumah pak ngah utk melawat fatin insyira iaitu baby chumel yg bru dlahirkan mak ngah... tp, memandangkan Iwan nak chat Aind trus x nak pergi n stay kat rumah utk chat ngan Iwan.. dekat tempat chat tu, ramai giler owang... mencecah 120... giler lah kalau Iwan sempat tgk semua msj kan... tp, mungki rezeki Aind kan.. Iwan balas 4@5 dri msj saye!! bahagia gler2 lah sekarang nie..ni msj2 nye...

Aind:abg iwan SARANGHAE!!(leab u..)

Iwan: I Love U 2..

Aind:abg iwan, ape plan lepas nie? tak nak try berlakon ke? klu abg berlakon mesti gempak..

Iwan:insyallah, klu ade rezeki saya cube utk berlakon..

Aind:abg Iwan kat Af plg rapat dgn siape??

iwan: rapat dgn nad..

Aind: abg dgn kak annisa nampak secocok lah, bagai pinang dibelah 8(*wink*)

Iwan:awk knl ke sape annisa tu?

Aind:boleh lah knl2 camtu jep...

lps tu dyeowg cter yg abg iwan nak jadi cikgu...

Aind:klu abg iwan jadi cikgu habislah.. sbb sure murid2 x tumpukan perhatian koz terpanah tgk
muke abg iwan..

iwan:hahahahahaha


tu je.. yg plg best he said HE LOVES ME 2.. OOOO.... happy nye!!kowang dpt?? kowang x dpt.. agagagagagagaagaga... semaalam merupakan hari paling bahagia buatku... ngeee~~~

bubye allz...


About Me


Blogger from Malacca-Bangalore. Was born in 1997. Blogging since 2008. Full time dental student and part time blogger. This blog is a little place where I express my feelings and memories. I'm sucker for cute things and beautiful words. Feel free to join my journey through out life and leave your advices or thoughts at the comment section or chatbox. Love, Ain Nadzri.


Chatbox


Alien sesat


Treasure


Copyright ©Ain Nadzri. All rights reserved.