a i n a d z r i ;
 Home | Follow+

Jumaat, 16 April 2010
Respect My Blog PLeaSE!!!

salam... ari ie aind nak komen sikit tentang sesuatu.. kowang sedia maklumkan yang Nie blog Aind??? dari Awal2 lagi aind dah cakap, klu x suke aind or x suke ape yan aind tulispen kat sini, kowang sangat2 lah dipersilakn kluar.. bukan nak jadi biadap, tapi kalau kowang x suka, just tkn je lah button X yang chumel kat atas tuicon_arrow.. Aind nak gtau.. niekan blog Aind, so suke ati Aind lah nak tulis ape.. Blog nie, Ibarat diary aindebef1954e2afba36936a5c1441e9aaed dan jke ade yang terase, x payah lah datang cnie.. Aind x suke lah owang x puas ngan ape Aind tulis.. me is me, n my blog is still mine!! remember thatseru5 Aind x kesah kalau kowang nak cakap aind nie keras ati ke or ape2 jelahregular... aind still x suke jke ade owang cakap camnie..

jangan gunakan blog sebagai medium untuk cakap sesuka hati.

erm??? nikan blog Aind, apehal pulak Aind x bley nak cakap ape yang Aind nak cakapconfused??? so, Aind Ingatkan sekali lagi.. segala yang terkandung ddalam blog nie adelah luahan ati Aind semata2idea.. jke kowang x suke, terpulanglah kanno.. so, tu je yang Aind nak cakap.. n klu kowang still x suke ngan n3 yang aind wat nie.. kowang leh lah kluar ye.. bubye.


About Me


Blogger from Malacca-Bangalore. Was born in 1997. Blogging since 2008. Full time dental student and part time blogger. This blog is a little place where I express my feelings and memories. I'm sucker for cute things and beautiful words. Feel free to join my journey through out life and leave your advices or thoughts at the comment section or chatbox. Love, Ain Nadzri.


Chatbox


Alien sesat


Treasure


Copyright ©Ain Nadzri. All rights reserved.