a i n a d z r i ;
 Home | Follow+

Isnin, 26 April 2010
Kenduri 7 hari 7 malam!!

salam...korang sume mesti engok debaran semalam! sape keluar Nad kan???huk5.... crycry001napelah Nad kuar semalam?????? sepatutnya............................... dari minggu pertama dye dah kluar!!! huahuahuahuahua!!53cb7bccf5ab4ef8c4b33c88e1d1f83e aInd memang happy giler² 26d743c048e83cc2be71d0463597bab5lah bile dye kuar! boleh buat kenduri 7 hari 7 malam!! bersoraklah geng2 kat kelassekolah tu yang x suke si Nad nie.. group Anti-Nad kat FBfacebook pn mesti gembira...f71a1fff78e34fadba402c6b351cebc0bagus betol lah dye 2 kuar..4848memang dah lama dnanti²kan4b79170ca21b60e42f5ad9bcc55623fb.. tgik, kartun² nie pn epi...1d5f0b648a2c71e622a5a1d2a0edcdd9 tau x kat karpert @15, sume bersorak Nad kuar..cheeringcheering macam tgk bola pn ade gak!smile erm, bagi yang minat Nad tu, terima lah ucapan dari saya..

yg akn pergi, ttp akn pergi..
Janganlah dtangisi pemergiannye..
terseksa jiwanye di sana..


hahahahaatas! bukaayat double meaningtutup! jahat btol aku nie! evil ok ar.. bubye!! bergembira lah sume dgn pemergian ini... ten2 blog ini akan meriah dengan n3² yang happy sentiasa!hkdaydream Insyaallah! bubye!! f53a09e97ff19dfc447b77b00e6706e9rainbow2


About Me


Blogger from Malacca-Bangalore. Was born in 1997. Blogging since 2008. Full time dental student and part time blogger. This blog is a little place where I express my feelings and memories. I'm sucker for cute things and beautiful words. Feel free to join my journey through out life and leave your advices or thoughts at the comment section or chatbox. Love, Ain Nadzri.


Chatbox


Alien sesat


Treasure


Copyright ©Ain Nadzri. All rights reserved.