a i n a d z r i ;
 Home | Follow+

Selasa, 16 Mac 2010
Print Screen n Highlight




salam... kowang cihat??? hmm, banyak yng aku dah blajar ari nie.. sume nyer dari Kak Dieyna tq ye kak... actualy ape yuang aku blajar???

first,
yg pasal screen capture tu, actualy, aku sepatutnya x payah pown nak download benda ala tu.. kat keyboard pown dah ader... cuber kowang tengok kat keyboar kowangh.. klu kat lappy ayh sayer nnie dye ader kat sebelah F12.. button dye PrtSc/SysRqatau pownprintscreen lepas dah jumpe kowang tekan ar button tu and pastekan kat paint... lepas tu,, save lah... ni contohnye..






second,
saye ader blajar cara nak highlight kan perkataan..Senarai Bertitik Tumpu Khas ni tuto dye...

first kowang copy nie..

<font style="background-color:FAA5B7";>letak ayat anda sendiri</font>

background calour tu kowang leh lah tkr gune kaler yang kowang suke.. nak cari kat ner???? kat cnie pon boleh.. www.colourpicker.com

slamat mencube!! bubye..

Label:



About Me


Blogger from Malacca-Bangalore. Was born in 1997. Blogging since 2008. Full time dental student and part time blogger. This blog is a little place where I express my feelings and memories. I'm sucker for cute things and beautiful words. Feel free to join my journey through out life and leave your advices or thoughts at the comment section or chatbox. Love, Ain Nadzri.


Chatbox


Alien sesat


Treasure


Copyright ©Ain Nadzri. All rights reserved.