salam...lama sayer dah x update blog nie kan......... actualy, minggu ni aq pekse..pika17... 2 yang x dapat update blog nie...... actualy banyak gak citer yang nak dikongsi.

first= keputusan rayuan mrsm dah kuar ari 2.... n jawapan nyer..... sayer
....................................................................
............................................................................................
........................................................................................................
....................................................................................................................
.........................................................................................................................
SAYA X DAPAT!!!:pandacloud_36::pandacloud_37::pandacloud_43:sad


argh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tensionnyer..........BENCI3!!!*tpikan, ader gak kebaikan dye... sebab saye bakal dapat kamera pink... chewah berlagak ckit...:pandacloud_31:yg bace, please jeles!:pandacloud_19:actualy, semalam, ayah dah g tengok dah... tapi lom beli lagi sbb nak tgk yang kat Serdang dulu..aku x kesah... tapi,, yang penting it is PINK kalertoungeNtahler... nape lah aq ni menjadi obses kat warner pink nie.. kalau tgk warna pink je rase macam fall in love:pandacloud_27:!hahahahaha..

Second...

aq dah tau dah identiti Mr.A...:pandacloud_02:actualy, aq rase kowang x kenal saper Mr.A kan... sebenarnya Mr. A nie sowang mamat yang selalu sms aq.. tpi, biler aq tanyer dye macam mngelak... so, aq janji ar ngan dye yang aku akn cari sape dye sampai ke titisan darah terakhir!:pandacloud_17:(chewah, Ayat!smile)so... mencari punyer mencari, akhirnye aq tahu juga sape dye melalui klu2 yang ader.. saper dye???? x yah lah aq g tau kat cnie... sekali dye terbace kandungan kat blog aku nie,,, x dpt lah aq kenekan dye.. hehehehe:pandacloud_32:

Third..

aq nie sebenarnyer mengidam sangat2 nak makan LONTONG PAKcik ATAn yang sedap tu... kalau kowang rase, aku sure kowang akn mengidam macam aq gak tounge... erm,,, sekolah punye sekolah, akhirnye bercuti juger... ye!!!!!!!!! dapat lah aq bercuti sambil capture gambar gune camera pink aku... cheewah! x dapat di bayangkan....dazed.. k lah dah dekat 3 jam dah aq kat depan kom niemonitor... 'zahrun' pown dah sakit:pandacloud_26:.. k lah... kowang layan lah yer... jangan lupe lak komen! bubye allz....:pandacloud_06:

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Contest header paling cute

11 days