a i n a d z r i ;
 Home | Follow+

Jumaat, 19 Mac 2010
Blog 4 My luv N Tentang Bulan.. :D

salam... ari nie.. aq ader buat blog khas untuk My Luv kissloveaku such as:Kim Bum,Iwan N Aril.. kat cu, aku letak ar gambar2 ,biodata n citer2 terbaru diowang tu.. tapi ianya masih dalam proses lagi.. nanti aku bagi link dye kat kowang, kowang serbulah ramai2 yer..regular erm, ader satu lagi berita yang aq nak kongsikan, cube korang selected text kat blog aku.. Warna apersoalsoalhaa, warne pink kan..klu yang nampak warne biru tu mesti kowang gune Internet Explorer,gogle chrome atau sebagainya.. x pn kowang yang rabun warna kotcool.. hehehehe.. gurau je...laugh erm, kowang nak tak buat camtu?? nak?? nanti lah aku ajar kan..ni gambar blog nyercamera2..


hmm, nak tanyer kowang.. pernah tengok x citer Tentang Bulan?? bestkan citer tu.. Sumpah aku kater sedih.. lagi2 mase Mawi kejar Ila mase dye nak g MRSM.. sampai menitiskan air mata aku detik tucry..yelah, mase ngan Zurina macam x ingat dunia.. skunk bwu nak menyesal.. tapi, pe2 pn aku tabikpenampo ngan pelakon2 cilik tu.. lakonan kowang memang menjadi habis! wink k ar kowang.. bubye..


About Me


Blogger from Malacca-Bangalore. Was born in 1997. Blogging since 2008. Full time dental student and part time blogger. This blog is a little place where I express my feelings and memories. I'm sucker for cute things and beautiful words. Feel free to join my journey through out life and leave your advices or thoughts at the comment section or chatbox. Love, Ain Nadzri.


Chatbox


Alien sesat


Treasure


Copyright ©Ain Nadzri. All rights reserved.