a i n a d z r i ;
 Home | Follow+

Khamis, 11 Februari 2010
tido..tido..tido

salam... nak tau x, sye bwu bangun tido... memang best lah, sebab lame dah x tido petang... erm, tdi saya tgk lah kat senarai follower saya... ade catatan yang dye tulis, dye skool kat sherodz... hmm,rse nye dye satu kelas ngan saya tapi x pasti lagi... so esok saya akn tentukan segalenye... chehwah!! ayat skema je....LOL! erm, nak tau x, saye ade buat surat untuk PM tau.... arap2 lah saye menang sebab hadiah dye sume ade dalam wishlist saye such as-: laptop n camera... x dapat warne pink pown x pe lakan.... tapi, kalau dapat pown best gak kan?? hahahhaha.. k ar, tgh leka men phessbook. huhuhuhu.. gile tul nak men cafeworld... kowang pown try2 lorh join ye... bubye!!!


About Me


Blogger from Malacca-Bangalore. Was born in 1997. Blogging since 2008. Full time dental student and part time blogger. This blog is a little place where I express my feelings and memories. I'm sucker for cute things and beautiful words. Feel free to join my journey through out life and leave your advices or thoughts at the comment section or chatbox. Love, Ain Nadzri.


Chatbox


Alien sesat


Treasure


Copyright ©Ain Nadzri. All rights reserved.