a i n a d z r i ;
 Home | Follow+

Selasa, 16 Februari 2010
Teman Nenek...

salam... ini mungkin post aq yang terakhir hingga hari Jumaat nie... sebab aq akan menemani nenek aq di rumah nye... actualy, umah nenek aq bukannye jauh sangat... just lebih kuwang 1 km je.... erm, lagi pown, kat sane bukannye x leh bukak internet tapi masaalahnye, laptop aq yang x der.... tapi nak kongsi pengalaman ckit... semalam, aq g umah mak nani aq tau.. tgk anak dye yang sakit 2.. kesianbile tengok c Adib terpakse duduk d kerusi roda... sekaligus, terselit rase bersyukur di hatie kerana x pernah menimpa kejadian seperti itu.. tapi, semalam g x bermalam kat sane pown.. so, petang tu miteowang terus balik n sempat lagi singgah d sate Kajang... Sebenarnye, aq memang x braper gemar sangat ngan sate nie, so aku hanya makan 3 cucuk je... mule2 nye, kiteowang sekeluarga dah nek baran dh sebab sate x sampai2 lagi.. ialah, sape yang tak puas ati kan kalau kite yang oder dulu, orang yang lambat dari kite lak yang dapat awal.... rase sakita ti lah kan... tapi, setelah dapat je sate tu... terus hilang rase marah sebab sate tu memang sedap! x dapat di nafikan lagi walaupun perkhidmatan nyer teruk....erm.... esok, kemasukkan ke MRSM kan... teringat pade danial..(blh d kira kawan rapat la) dye langsung x reply msj aq... kalau boleh, arie nie aq nak mesej ngan dye koz, dye lah satu2nye kawan yang slalu teman aku msj.... erm... k lah... nak edit template blog nie jap, sebab rasenye huruf dalam blog nie terlalu kecik.. so saye nak ubah! bubye...


About Me


Blogger from Malacca-Bangalore. Was born in 1997. Blogging since 2008. Full time dental student and part time blogger. This blog is a little place where I express my feelings and memories. I'm sucker for cute things and beautiful words. Feel free to join my journey through out life and leave your advices or thoughts at the comment section or chatbox. Love, Ain Nadzri.


Chatbox


Alien sesat


Treasure


Copyright ©Ain Nadzri. All rights reserved.