a i n a d z r i ;
 Home | Follow+

Ahad, 21 Februari 2010

salam... semalam aq telah adakan majlis untuk birthday aq... tapiekan, yang sedihnyer kemera pink tu x dapat2 pown!:( ingat kan dapat lah kemera pink tu tapi x dapat gak! oklah... nanti sayer update kan gambar2 sayer tau! ala............................... esok dah sekolah... nak hafal Bahasa Arab lagi... buku pulak langsung x bacer sepanjang cuti nie.. ialah,macam manalah nak baca kalau asyik update blog nie jer!!! oklah, mungkin time persekolahan nie, saya x kan sempat nak update blog nie... ape2 pown, doakan saya menang dalam surat Writeuntuk perdana menteri ye!

p/s: nak sangat makan lontong Pak Cik Attan!


About Me


Blogger from Malacca-Bangalore. Was born in 1997. Blogging since 2008. Full time dental student and part time blogger. This blog is a little place where I express my feelings and memories. I'm sucker for cute things and beautiful words. Feel free to join my journey through out life and leave your advices or thoughts at the comment section or chatbox. Love, Ain Nadzri.


Chatbox


Alien sesat


Treasure


Copyright ©Ain Nadzri. All rights reserved.