a i n a d z r i ;
 Home | Follow+

Jumaat, 13 November 2009
pelajaran+perasaan=happy!!!

salam... mesti korang tertanya2 ape maksud tajuk n3 saya kali ni kan??pelajaran+perasaan=happy!!!hmm,sebenaranya,minggu ni adalah minggu yang paling menggembirakan buat saya... nak tau x sebab ape??? sebabnya, saya rasa, hati saya nie telah dicuri oleh seseorang....oleh??? hmm,adalah.. saya malas nak cite sebab kawan2 saya slalu gak dtg blog saya nie... x pasal2 heboh satu sekolah...hmm, tapi rasanye,saya x dapat berhubung ngan die lagi... macam mane erk?? hp die rosak(ingat x, yang saya pernah tunggu sms dari seseorang?? die lah tu..)emel die lak kene reject... nak kol umah die x leh sebab die dah x duduk kat cnie lagi taon depan....oleh itu,saya telah mendapat idea untuk buatkan die emel... dengan nie,saya arap sangat2 yang saya boleh berhubung ngan die lagi... lagi 1,berita gembira yg nak saya kongsikan ialah,saya dah dapat surat interview gi sekolah seri puteri kat cyberjaya.... bestnay!!! tapi dalam surat tu tulis,saya kena dapat 5a dulu... kalau x,lupakan saja jemputan tu... oleh itu saya harap semua yang membaca n3 saya ni,tolonglah doakan saya dapat 5A..please...
ok,bye!!!


About Me


Blogger from Malacca-Bangalore. Was born in 1997. Blogging since 2008. Full time dental student and part time blogger. This blog is a little place where I express my feelings and memories. I'm sucker for cute things and beautiful words. Feel free to join my journey through out life and leave your advices or thoughts at the comment section or chatbox. Love, Ain Nadzri.


Chatbox


Alien sesat


Treasure


Copyright ©Ain Nadzri. All rights reserved.