a i n a d z r i ;
 Home | Follow+

Isnin, 16 November 2009
kecewa


salam... hari nie, macam2 tlh berlaku..... pening gak kepala otak nie.. hmm,mesti korang pening tengok gambar diatas kan... ape motifnye dgn cite saya nie??? haa... citer die macam nie.kan saya ade cite pade korang pasal emel untuk pencuri hati saya tukan.... tadi,mase tu kat dalam dewan.. saya ingatkan nak bagilah die emel tu... tapi belum ape2 die dah cakap x nak... saya kecik ati,terus saya bla dari dewan tu....sampai je dalam dewan... saya terus koyakkan kertas tu n buang die dari tingkap... (kertas tu pun melayang lah macam gambar love tu... )saya buang kertas tu dengan harapan saya dapat membuang cinta die dalam hati saya nie.. lagi satu yang buat saya kecew ngan die... mase tu, pengawas kene beratur.... disebabkan saya pan.ketua pengawas, saya kenalah beratur belakang ketua pengawas(yang mempunyai pelbagai memori indah antara say n die.. tapi tu dulu!)bdk yg curi ati saye nie punyelah kecoh... die suruh saya beratur n saya pon beraturlah untuk x mengecohkan keadaan. saya tau sebenranye die sengaje nak tgk reaksi saya depan org yg pernah say cinte n sayang.... lepas tu, cikgu x sampai2 lagi,so saya pon gilah pade geng2 saye kan..... mase tu semua tgh heboh bercerita... tibe2, saya dengar die jerit''woi!! budak yang no. 2(kedudukan saye) tu x reti beratur ke.... saya punyelah terase n terus gi tandas utk melepaskan perasaan saya nie dengan air mata..saye betul2 x faham.. budak2perempuan yang lain x de lak die sindir camtu.. apahal lak aku yang kene.... mae tu saye ingat saye boleh lupakan die.. tapi saya silap.. mase saya tengah beratur utk hadiah 1,2,3 saya ade kat atas... tibe2 je pangawas sekolah pon kene naek atas...saya pon bua dek jelah... tibe2 je,geng2 die,berdiri bertentangan ngan saya..saya pon menggelabah lah kan... dua2 kekasih hati ade x sampai 100 cm.. mestilah gelabah..lepass tu, saya pon wat x tau je lah... yg plg mengusik ati saya apebile, die tgh tgk gambar... ade gambar sowang minah yang die minat nie... saya terdengar lah die cakap...''argh!!buang jelah gambar die nie..benci aku tengok...'' mase tu perasaan saya happy betul... sebab ade peluanglah kat saya kalau die benci budak tu.. hahahaha..hmm, dah habis dah rasanya citer bab perasaan.... saya nak cite bab pelajaran lak... umtuk pengatahuhan sume saya telah terpilih sebagai TOKOH MURID SKTM 2009... pewhg!! bangga gile.... hmm, sok saya akn terime anugerah tu...berdebar gak jantung nie...ha.. x sila saye keputusan upsr keluar ari kahmis nikan?? hmm,arap2lah saya dapat 5A... korang doakan saya dapat 5A tau.. oklah.. panjang lak saya nie membebel.. bye!!


About Me


Blogger from Malacca-Bangalore. Was born in 1997. Blogging since 2008. Full time dental student and part time blogger. This blog is a little place where I express my feelings and memories. I'm sucker for cute things and beautiful words. Feel free to join my journey through out life and leave your advices or thoughts at the comment section or chatbox. Love, Ain Nadzri.


Chatbox


Alien sesat


Treasure


Copyright ©Ain Nadzri. All rights reserved.