a i n a d z r i ;
 Home | Follow+

Sabtu, 19 September 2009
selamat hari raya!!!

salam..... lama dah tak update Computer blog ni kan.... dah naik bersawang dah... hari ni merupakan hari terakhir puasa iaitu 30 Ramadhan... ini bermakna.... esok kite raye!!!!! yeye!!! dapat duit raya... hahaha.. saye nak gunakan kesempatan ni untuk memberi sedikit ucapan sempena hari raya nie... ehem,ehem... kepada keluarga yang tengah sebok membuat persiapan saya ucapkan selamat hari raya... harap dapat memaafkan kesilapan saya jika ade ape2 yang saya tersalah buat... jangan lupa masak sedap2 tau... untuk kawan2,jemputlah datang ke rumah saya.. jangan maen mercun tau... kalau cedera nanti sape yang susah, saya jugak koz terpaksa menanggung kesedihan...bagi yang rasa ade buat kesalahan kat saya tu, jangan risau sebab saya dah lama maafkan. korang pon jangan lupa maafkan saya tau!! last sekali, tidak lupa juga untuk pembaca2 blog saya, selamat hari raya n sape2 yang balik kampong saya ucapkan selamat memandu.. nanti kalau saya sempat, saya updatekan gambar saya yang comel nie mase raya... (hehehe... comel ke??perasan je..)saya juga tak lupa untuk menyeru kepada korang sume yang ade friendster or facebook, jangan lupa add saya tau... nickname saya -:sis ain... korang yang nak suh saya add, bagilah nickname korang kat ruang komen tau!! bye.... Kisses







About Me


Blogger from Malacca-Bangalore. Was born in 1997. Blogging since 2008. Full time dental student and part time blogger. This blog is a little place where I express my feelings and memories. I'm sucker for cute things and beautiful words. Feel free to join my journey through out life and leave your advices or thoughts at the comment section or chatbox. Love, Ain Nadzri.


Chatbox


Alien sesat


Treasure


Copyright ©Ain Nadzri. All rights reserved.