a i n a d z r i ;
 Home | Follow+

Rabu, 30 September 2009
mood merajuk...

salam.. hari ni saya dalam mood merajuk.Crying 1. bukan merajuk dekat keluarga,bukan juga kekasih hati.. tapi, Ameerul amjad bin Zailani... saya kecil hati sangat2 ngan die.. sebabnye, x yah lah tau.. biarlah die n saye je tau.. bukan saya ni mengada2 tapi die tu yang melampau... hmm,malaslah nak cite panjang2 buat sakitkan ati je.. Very Angry kan semalam saya ade cite tentang harapanMaking A Wish saya supaye die masuk sek. sultan alam syahkan?? nampaknya, sekarang ni,sume nyer sie2 je.. die nak masuk sek. muzzafar syah kat melaka.. Disappointed 2 tadi,ade satu kejadian yang agak menyakitkan ati.. tapi ni amat2 lah x sesuai untuk diceritakan disini... nanti ade org lak yang terasa.. oklah,bye2!!

p/s: sayanye diri dari dr.fadhilah kamsah...-* Berfikiran abstrak. * Sukakan benda yang realiti dan abstrak. * Bijak dan pintar * Berpewatakan yang mudah berubah. * Mudah menawan orang lain. * Agak pendiam. * Pemalu dan rendah diri. * Jujur dan setia pada segalanya. * Keras hati untuk mencapai matlamat. * Tidak suka dikongkong. * Mudah memberontak apabila dikongkong. * Suka kegiatan yang lasak. * Emosinya mudah terluka dan sangat sensitif. * Mudah mempamerkan marahnya. * Tidak suka benda yang remeh-temeh. * Suka berkawan tapi kurang mempamerkannya. * Sangat berani dan suka memberontak. * Bercita-cita tinggi, suka berangan-angan dan ada harapan untuk merealisasikan impiannya. * Pemerhatian yang tajam. * Suka hiburan dan sukan. * Suka benda yang bersifat seni. * Sangat romantik pada dalaman tetapi tidak pada luaran. * Amat mudah dan boleh menjadi terlalu boros. * Belajar untuk mempamerkan emosi-untuk pengetahuan am semua.. ini adalah diri saya..




About Me


Blogger from Malacca-Bangalore. Was born in 1997. Blogging since 2008. Full time dental student and part time blogger. This blog is a little place where I express my feelings and memories. I'm sucker for cute things and beautiful words. Feel free to join my journey through out life and leave your advices or thoughts at the comment section or chatbox. Love, Ain Nadzri.


Chatbox


Alien sesat


Treasure


Copyright ©Ain Nadzri. All rights reserved.