a i n a d z r i ;
 Home | Follow+

Sabtu, 8 Ogos 2009
kerja rumah

Fuh.... banyak betol kerja rumah.... eh, lupa lak nak gi salam... sory ea... assalammualaikum... ha,berbalik kepada topik... hari ni banyak betul kerja rumah... cikgu sallahudin saya suruh buat 5 karangan... banyak kan. mentang-mentanglah cuti sampai seminggu... tu yang kena buat keje rumah banyak-banyak ni... ingatkan cuti dapatlah rehat tapi..... macam tu jugalah nampaknya.. yela, bukan salah cikgu kan... kata nak dapat 5A... apelah baru ckit nak mengeluh kan..kan...kan..
huh, tapi macammana ni saya belom buat satu ape pon... kawan saya si amira tu dah siap dah lima2 karangan.... cuma saya je yang belom dan masih sempat lagi update blog... ish,ish,ish....anyway, sebelum saya mengundur diri, saya nak menasihatkan agar korang jaga kesihatan.... terutama yang bakal ambik ujian besar taun ni... take care tau.... bye!!!

p/s:please bagi idea untuk saya buat cerpen...


About Me


Blogger from Malacca-Bangalore. Was born in 1997. Blogging since 2008. Full time dental student and part time blogger. This blog is a little place where I express my feelings and memories. I'm sucker for cute things and beautiful words. Feel free to join my journey through out life and leave your advices or thoughts at the comment section or chatbox. Love, Ain Nadzri.


Chatbox


Alien sesat


Treasure


Copyright ©Ain Nadzri. All rights reserved.