a i n a d z r i ;
 Home | Follow+

Sabtu, 25 Julai 2009
kembara puisi

helo semua.... hari ni saya nak menceritakan yang saya telah terpilih 20 terbaik negeri melaka bagi kem bahasa tahun lepas... sehubungan dengan itu saya telah dijemput untuk mengikuti kembara puisi di negeri 9.tak sabar rasanya nak pergi. nanti saya dikehendaki menyiapkan 3 karya yang berunsur kemerdekaan. nanti kalau puisi tu dah siap saya tunjuk ok...lagi satu saya ade buatkan blog untuk my best friends, amira... ni blog die.www.amira-diary.blogspot.com bukalah tapi dia belum tulis ape2 n3 lagi... biasalah.. dia setiap ari sabtu n ahad je boleh buka komputer. Saya jugak tak lupa nak bagitahu korang yang duit hasil kemenangan sahibba saya tu saya beli mp3... memang best. ok,bye!!

*p/s: dah tengok dah cerita syurga cinta. cerita die memang sedih tapi best..


About Me


Blogger from Malacca-Bangalore. Was born in 1997. Blogging since 2008. Full time dental student and part time blogger. This blog is a little place where I express my feelings and memories. I'm sucker for cute things and beautiful words. Feel free to join my journey through out life and leave your advices or thoughts at the comment section or chatbox. Love, Ain Nadzri.


Chatbox


Alien sesat


Treasure


Copyright ©Ain Nadzri. All rights reserved.